Murez Kızlar merhaba, bebeğim doğduğu zaman maalesef beyinden kanama geçirdi. Çok şükür atlattık ancak bugün beyin cerrahımız MR sonucuna baktı, sallamadan uyutmamız gerektiğini söyledi. Sallayarak uyutmanın zarar vereceğini söyledi. Bebeğim 3 aylık ve çok ciddi kolik sıkıntımız var devam eden. Maalesef kolik olduğu için sürekli hoplata zıplata ayakta sallaya sallaya uyutabiliyoruz 😐Buna alıştı yani artık biz ne yapıcaz? Şimdi bana akıl verin nolur nasıl uyutabilirim bunların dışında 🤷♀️
Detaycianne Murez instagramda uyku eğitmenleri var baldan anne - peri tozu uyku gibi onlardan destek alın yanlız ücretli. Ilk once oralari okuyup kendiniz deneyebilirsiniz. Tabi kolik brbekle ne kadar basarili olursunuz orasi muamma. Ama çocuğunuzun sağlığı için sanırım mecbursunuz. Çok çok geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bağışlasın
Sevgi1 Murez valla benim bebek ne sallayarak ne gezerek uyumuyoo 4ay atağı mıdır sıcak mıdır nedir şuan balkonda bebek arabasında uyuttum 😅 geziyo saniyo galiba kendini
NhL Murez kolik bi bebeginiz varsa biraz daha fazla ugrasıcaksınz ama bende sallayarak uyutmaktn bunaldıgım için yanına yatarak uyutmaya alıştırıyorum 3 haftadır fln. Yatırıp yanına uzanıyorum cok huysuzlanırsa masaj yapıyorum saclarına veya sırtına suan sorunsz gidiyoruz 🙏
Murez Detaycianne teşekkür ederim takibe alayım hesapları. Kolik olmasa, üstüne birde kanama geçirmemiş olsa bi şekilde ağlaya ağlaya alıştırırım. Ama şu an ağlamasına izin veremem çok korkuyorum ağladığında katılıyo böyle bişey olursa yeniden kanama falan olursa diye 😐😐😐
Murez Haticemiray gaz sancısı geldi mi yırtınıyor hiç bi ses sakinleştirmiyor orda sıkıntımız var 😐 emzikte tutmuyor ufffff
Farahzeynep Süpürge sesi, fön makinesi, beyaz gürültü eşliğinde sakinleştirerek veya bebek arabasında uyutmayı deneyebilirsiniz. İyice uykusunun gelmesini beklemeniz gerekiyor, zorlu bir süreç ama ancak o şekilde sallamadan uyutursunuz
Murez Farahzeynep ne normal arabada ne de bebek arabasında uyumuyor maalesef 😐 çok inat bir bebek, sinirli bişey gaz sancısı geldiğinde hiç bi ses fayda etmiyor. Pilates topunda zıplıyorduk o rahatlatmıştı ne güzel ama artık onu da yasakladı doktorumuz. Ne yapcam şaşırdım. Ağlatmamaya çalışıyorum korkuyorum çok ağladığında katılıyo bişey olursa diye
Leyla45 uyutabilirsin canim, benim kizim 5ay 19 gunluk daha 1 kere ayagimda sallamadim uyukusu geldiginde yatagina koyuyorum uyuyor kendiliginden. Uykusu geldiginde emzik kullaniyorsa emzigini versin muslin bezi varsa az bisey ortuk yuzunu uyur belki o sekilde, ben kizimi oyle alistirdim dogdugundan beri o sekilde uyuyor
Murez Leyla45 ah keşke öyle uyusa, hiç sakin bir bebek değil, çok hareketli 24 saat kucakta hop zıp durduğun anda kıyamet kopartıyor. Emzikte tutturamadım. Artık deneye deneye kendi kendine uyutmaya alıştırmak şart 😐
Bebeminnie Leyla45 benm kızmda 7 aylık aynı şekilde uyuyor, sallamayı cok yanlış buluyorum bebeği uyutmak değil bayıltmak resmen. Desteksiz uyku daha kaliteli oluyor, herkes kızın uykuyu seviyordur tabi uyutması kolay diyor deliriyorum🙄 helal olsn ne güzel alıştırmşsn, sabretmişsin diyen yok
Detaycianne Murez peri tozu uyku aglatmiyor inan ki o kadar iyi biri ki bana o dönem pahalı geldiği için alamadım ama instagramdan soru sorunca cevaplar çok iyidir mutlaka görüş. Inan ağlatmiyor
Murez Sevgi1 🤣🤣🤣 ya bizimki bebek arabasında , normal arabada dışarda içerde hiç uyumayan bir bebek. Normalde dışarda arabaya binince uyur dimi ama yok uyumuyo. Yoksa razıyım dışarda gezdirir uyuturum
Farahzeynep Murez arkadaşım armut koltuk kullanıyordu, onda rahat gazını çıkarıp, kakasını yapıyormuş eğimli olduğu için
Gokcehanim Yuzme havuzu al yuzmek rahat uyumasini saglar koliginu azaltir swimwa havuz ve boyun simidi al
Murez Gokcehanim onu açıkçası fizik tedaviye de destek olması açısından almayı düşünüyorum ama acaba sever mi rahat eder mi? Joei nin otomatik sallanan ana kucağını aldık 1000₺ nerdeyse hiç kullanmadı, bu havuzlarda yaklaşık 800₺ civarı, bunu da hiç kullanmazsa eşim isyan edecek 😁 öncesinde bebek spa merkezine götürüp sevip sevmediğine bakıcam bakalım ☺️
Kahvegerek Geçmiş olsun. Bizimki de sallanarak uyuyor hamakta 9,5 aylık oldu 😔 başka ne denediysem uyumuyor bize mümkün değil de size inşallah olur
Bebegim_0406 Murez ilahili niniler var onları dinletip uyutmaya çalışın . Çok geçmiş olsun rabbim sağlik sıhhat versin minik yavruya
Murez ilkgoz_agrim gazını nasıl çıkarıyorsunuz o zaman 😐 onu denedim aslında öyle uykuya dalıyor ama gazını çıkarmadan uyutmam gerek yoksa uyanıyo 😞
balsevdigim Murez çok geçmiş olsun, kanama geçirmemiş olsa bile sallayarak uyutmak çok zararlı. 11 aylık bebeğim hiç sallamadım Ve ağır kolikti. Beşiğe alıştırın yüz üzeri daha uzun yatıyorlar kolik için sesler var onları dinletebilirsiniz
Murez balsevdigim ah bi görseniz denemedik yapmadık şey kalmadı, bizde çok ağır geçiriyoruz😞 en rahat ettiği pilates topunda zıplamaktı öyle uyuyordu ama artık o da bitti malesef