Zynp35 Asel_lena_mom valla büyük kizim disi yokken kofte verrdm damagiyla eze ze 4 minik kofte yerdi sabah omlet yapardim yannda ekstralarla onu yerdi bu kiz cok degisik bisi yemiyor bildin ac kalıyor. Tek sevdi sey tencerede corba piserken kaşıklamak;)))
Cidemkisa Zynp35 benim kızımda 6aylikken ilk dişlerini çıkardı şuan 14.5 aylık ve 16 dışı var sadece son azilar kaldı. Anormal bı durum neden olsun ki
Zynp35 Cidemkisa ikinci cocuk bu ilkinki cok uzun surdu hepsiin cikmasi küçük pes pese çıkarınca tedrgin oldum kuzum normalmis ama cok yorum geldi tesekkur ederim
Cidemkisa Zynp35 benimde ikinci çocuk canım 😊 ilki bu kadar hızlı değildi en azından 2 yaşında 16 dışı vardı 😊
_YanakReisinAnnesii Zynp35 8 aylığa dogru çıktı ilk dişleri şuan 11 aylık ve 12 tane dişi var 4 tanesi de azı dişleri , doktoruna sorduğum da olabilir anormal bir durum yok kemik yapısıyla alakalı bir durum endişe etme demişti
fitruka Zynp35 Allah kolaylık versin benimki de çok zorlandı 2 tane çıktı şimdi 3.sü de yolda peş peşe çıkarınca süreç de uzuyor