Defnesuram 2 tane sultan papağanımız var biri diğerinin yavrusu ama şuan 3 yaşında ve diğerinden büyük konuşmuyorlar ama yavru dediğimiz sürekli çığlık atıyor 🙉 bi papağan neden çığlık atar sürekli 🙄
Minikpasam Defnesuram bizde de muhabbet kuşu var oğlum doğdu doğalı kıskanıyor sanırım sürekli bağırıyordu ilgi istiyor
KaSeAy Defnesuram Papagan besleyen cok kişi yok ülkede ondandır😄 Hatta yasak diye biliyorum öyle mi? Kuzenim de almıştı balkona koymuslardı araba acıp kapama sesi varya onu taklit ediyordu. Sonra kaçmış kafesinden adı Zümrüttü ☹️
Defnesuram KaSeAy bizimkilerde kaçsa diye dua ediyorum ama salmıyoruz artık bu bildiğin çığlık atıyor çingene gibi 🧟♀️
Defnesuram Minikpasam evet bunlarda ilgi bekliyor ama çocuktan sonra açamıyoruz açsak evde salsak bile çığlık atıyor o bağırdıkça migrenim tutuyor artık kafesteyken bile bağırıyor bazen çıldırmamak elde değil
Duce28 Minikpasam Bizimde muhabbet kuşumuz var . Kızımla birlikte resmen konuşuyorlar o bağrıyor o susuyor 😊 birbirlerini dinliyorlar ikiside ilgi istiyor bizde ilgileniyoruz seviyoruzda onlarda can ve nefes çok seviyoruz 🌸
bsresenkaya Defnesuram çocuktan sonra niye açamıyorsunuz anlamadım ve kaçsın diye bekliyorsanız niye daha iyi bakılacakları bi ev bulmuyorsunuz onlar da can...
bluem Defnesuram yanina yaklasilmasini istemedigi zaman bagirirmis birde etrafda sinirlendiren kzidiran biri oldugunda kendini koruma amacli bagirirlarmis
Defnesuram Ecelila yok yavru dediğim 3 yıl oldu doğalı mama günlük veriyorum aç değiller evde ışık bile yaktırmıyolar akşam basbas bağırıyolar
Ecelila Defnesuram he ben yanlış anladim ya sorma doğumdan sonra hiç ilgilenemedim bende nolcak halleri bilmiyorum çok fena bağırıyorlar
Burcu22 Defnesuram benim annanem annem ve 3 teyzemde de sultan papağan var ve hepsi deli gibi ötüyor cinsleri böyle galiba 🤣özellikle sabah 6 gibi kurulu saat mübarek ama annemin ki oyuna ve konuşmaya daha meyilli erkek olduğu için galiba pek bilmiyorum ben sadece muhabbet kuşu bakıyorum yeter bana o🤣😁
Defnesuram Burcu22 bizimki ötmüyor çığlık atıyor çocuk uyuyo çığlıktan uyanıyor hemen hayır normal değil gerçekten😄
bsresenkaya Defnesuram ben uzun bir süre sultan papağanı baktım. Çok eğlenceli kuşlardır ilgi severler. Muhtemelen rahatsız olduğu bir durum var yada kafesten çıkarmıyorsanız sıkılıyordur.
Defnesuram bsresenkaya kafesten çıktığı zamanlarda daha çok bağırıyolardıı mahallede duymayan kalmadı bebek çığlıktan uyanıyor akşam Işık’lar sürekli kapalı kalıcak hayır bilerek bağırıyor değişik