ozlemleyla Hiciyidegilim her yol değil bir yol üzerinden gidin yumuşak geçişlerle. inşallah kısa zamanda sonuç alırsınız 🥹🌸 rica ederim 😇
Cikolat Hiciyidegilim Diş çıkaracak olabilir. Geçici bir durumdur muhtemelen. Uyumuyo diyip salona götürmeyin başa sarmış olursunuz.
Asiye07 Hiciyidegilim belki çok yoruluyor olabilir mi. İlk uyku işareti ile uyutuj diyor uzmanlar. Ben ilk esneme veya ilk göz ovusturma ile hemen uyku moduna geçiriyorum. Eğer hemen uyutmaya goturmezsem biraz oyalanir yorulursa gergin oluyor ve dediğiniz gibi ne yaparsam yapayım ağlıyor çok zor dalıyor. Tam daldığında hemen uyanıp agliyor. O yüzden çok yorgun olmadan çok uykusu gelmeden götürmeye çalışıyorum
Hiciyidegilim Asiye07 tamda dediğiniz gibi, ilk uyku işaretini alıyorum ama kolay uyumadigi için bende iyice uykusu gelmesini bekleyip odaya götürüyordum, ama belli ki bu da kötü oluyor, bugün öyle deneyeceğim teşekkür ederim 🙏🏻
Hmyrk Hiciyidegilim uyku saat aralıklarına dikkat ediyor musunuz? Ben öylece rahatladım. Arayı uzun tutuyormuşum Çok yorulduğu için de uyumakta zorlanıyormuş. Saat tutmaya başlamıştım şu saatte uyudu şu saatte uyandı diye çok faydasını gördüm. Uyku aralıklarına dikkat edip deneyin isterseniz bir de
Hiciyidegilim Hmyrk iyice uykusu gelip uyutmayi denedigim için işler daha kötü oldu sanırım bugün dediğiniz gibi yapiyim uyku saatlerini yazayım aralarını uzatmadan uyku sinyali aldığım an uyutayim teşekkür ederim 🙏🏻