kendihalindefani3 Anlayan arkadaşlar var mı bir reels paylaştım ve nasıl olduysa 800 bin kişi izledi bir arkadaşta para kazanmaya da başlarsın 1 milyonu geçerse dedi parayı duyunca benim gönül yayları gevşedi nasıl oluyor doğru mu bu ya da benimle kafa mı buluyor 😁😁
kendihalindefani3 tevs_7 e nasıl oluyor peki arkadaşım detaylı bilgi yok bende dedi bende bilmiyorum ama başvuru falan mı gerekli
kendihalindefani3 theAna öyle mi biri geçen 5 milyon izlenme ile para kazandım videosu paylaşmıştı ben o profili bulamıyorum basıl oluyor diye ama merak edince buraya sormak istedim
theAna kendihalindefani3 şimdi baktım instagrama form doldurmak gerekiyormuş sanırım onay alırsanız kazanç elde ediliyormuş. Ama takipçi falan yüksek olması gerekiyormuş.
tevs_7 Nasıl olduğunu tam bilmiyorum ama link paylaşır gibi reels paylaşıp duruyo fenomenler başka bi sayfada da reelslerde artık para kazandırıyor dşye açıklama görmüştüm bence instagram ayarlarına bakın orda yazıyordur
kendihalindefani3 tevs_7 bende oralara bakıyorum çok teşekkür ederim bakim belki birşeyler yapabilirim. Bende ya 😍
kendihalindefani3 theAna İnstagram formu nasıl dolduruyoruz peki yani 7 bin takipçim var ama videom çok izlenince hala bildirimler geliyor 10 bin takipçi mi olmalıydı açana
theAna kendihalindefani3 Googleda detaylı yazıyor oradan bakabilirsiniz. 10bin den fazla olması gerekiyor takipçi