meyrakus Kızımın diş etleri aşırı kaşınıyor iki gündür kendini ordan oraya vuruyor resmen bu jeli önerdiler kullanan var mı en önemlisi içeriği temiz mi diş jellerini çok önermiyorlar ama ne yapsam kullansammı bilemedim
Omom meyrakus nurse harveys dentigel ise söylediğiniz ben kullandım. Doktor verdi. İçeriği zararlı olan herhangi bir şeyi asla vermez zaten
Findiks meyrakus eczacı bir arkadaş içinde kimyasal olduğunu söyledi çöpe attım. Nurse hurveysin diş jelini aldım tamsmnen bitkiselmis
eylul19 meyrakus ben kullandım bır ıkı kere doktorumuz ya dentıjel yada tetagıl onermıstı ama tetagıl daha etkılı oldugu ıcın onu alıyorum sureklı
Herkescokitici06 meyrakus oğlumun da dışı böyle olmuş post açtım ama bakmadı kimsee doktor yok hastaneler bomboş. Bir ilac yazdılar eşim alicak birazdan . O da eşimin dayisi eczacı o verdi bir ilaç
Buseozdemir Herkescokitici06 merhaba bebeginiz iki diisnin ortasindaki bag duzeldimi acaba ? Benimde bebegimin boyle dudak bagiymis. Doktor disleri tanamlannaa kafar beklelemizinonerdi yukari cekilebilirmis yok lazer ile kesilcekmis
Dimitrina_kovaceva meyrakus jel tavsiye etmiyor doktorların geneli. Tetagil hem içeriği temiz hem de cok işe yarıyor. Kızım 5 aylıkken diş çıkardı o zaman bile yan etki falan olmadı zaten içinde kalsiyum mineral vs de var çıkması için de yardımcı
meyrakus Dimitrina_kovaceva evet genelde zararlı olduğunu duydum. O yüzden temiz içerikli olan bişey araştırıyorum. Teşekkür ederim☺️