Angel00 Olric11 iPhone 6 Plus 76 pil sağlığı 4 yıl oldu alalı 🫣 ha bugün ha yarın değiştiremedim bataryasını
Olric11 Eloo005 benimki ile kıyasladığımda pil sağlığı çabuk düşmüş gibi Ben 6 yıldır kullanıyorum arkadaşım senin Bir sene yeni olmuş.
Olric11 Angel00 🙃 bence telefonlarımıza iyi bakalım ben bataryası değişsem beni yine baya götürür telefonumu çok seviyorum ben takıntılı insanım kolay kolay değişemem
Alyehus Hilalmirac-02 ben yeni aldım kardeşimin 1 yıl oldu %98. Asla şarjda kullanmaz hızlı şarja takmaz düşük pil ömrünü açmaz bunlara dikkat et demişti bana. Onun şarj aleti 5W benim ki 30 saatlerce dolmak bilmiyor onun ki ama özellikle almış
ZMK Eloo005 7 plus telefonum vardı 4 senede 80 e indi sağlığı 8 den sonrasının pil sağlığı çabuk iniyor şuan 13 var 6.5 ay oldu alalı 98 olmuş bile eşimin iPhone 11 1.5 senede 83 e düştü
dogukusss Eloo005 benimde 12 pro max 97 ye düştü. Eşimle aynı gğn aldık onun 100 ben sürekli şarja sok çıkar yapıyorum bitmeden takıyordum meğerse ondan çok düşüyormuş. Şarjda ilken oynamıyorum artık 2 aydır 97 de kaldı 🙂
Deletedmom_22 dogukusss ne zaman almıştın canım ? Ben eylülde aldım aynı model seninkiyle 90% düşmüş şuan