Esrabcr_ Aysekkk Yaa inanmıyorum ayı günü bile aynı.Kızım 1 haftadır öyle aşşırı huysuz ateş yok ama uyku saatleri değişti şuan saat 1 oldu burada ve hala uyumuyor.Gün içinde aşşırı huysuz önceden böyle değildi şimdi her şeye ağlıyor mız mız sürekli ve akşam eşim gelene kadar mahvoluyorum ama görünürde de bir şey yok malesef belirtilerde yok sanki bilmiyorum diş mi başka bir şey mi ya 😏
Aysekkk Esrabcr_ evet uyku düzeni bozuldu güler yüzlü bebeğim gitti mız miz ağlayan bir bebek oldu. Böyle devam ederse hastaneye götüreceğim erkek çocuğu çünkü enfeksiyon da olabilir diye gitmeyi düşünüyorum
Znrsg Kbrasngltgs Bizim 6 aylıkta başladı şuan 9 aylık. Alt ikiyi ard arda çıkardı pek hissetmedim öyle huzursuzluk falan ama üstten önce 2li geldi sonra yanları da geldi 2 haftada 4 diş çıkardı ve bağışıklığı düştü bir öksürür yapıştı gitmiyor. Baya azalmıştı buhar verdik falan ama bu hafta alttan 3. Dişle 4. Diş de gelince tekrar arttı tetagil işime yarıyor ama huysuzluk var yine de. Bende öksürüğünden nasıl kurtulucam bilmiyorum tekrar buhara başladım ama her dişte böyle düşerse bağılıklığı ne yapıcaz bilmiyorum
Betttttt Kbrasngltgs kısa ve öz olarak yapışık , bol ağlamalı , ishal ,ateş ,İştahısız ,mutsuz ,uykusuz,huzursuz, bi öyle bi böyle haller İlk kızımda hiç anlamamıştm kendilinğinden olup bitmişti herşey oysaki rüya gibiydi 😅😅
Gamze0707 Eezzaa123 valla inanin kalmadi hic birine guvenim.ya bosvrrin goyurun yazik yavrim aci cekmesin haftalardor cok suiur bir nebze rahat yatti bu gece
ddm-tekin Kbrasngltgs merhaba bir şey sormak istiyorum. Diş patlamadan önce ne kadar şişiyor oğlumunki bariz bir şekilde şişmiş ama ilk olunca anlayamıyorum bir de belirtileriniz nelerdi 🌸
NisaSeda21 Eezzaa123 Allah yardımcınız olsun inşallah biz 4 gündür uykusuzus 5 dkka 10 dkka uyuyor ağlayarak uyanıyor benim beynim çalışmıyor uykusuzluktan yorgunluktan birde üzerine grip gelince 😥 çok zor Allah’ım şifa versin hepsine hepimize amin
Gamze0707 Eezzaa123 ya iste dis yada bogazlari filandir cocugun bi sikintisi var yoksa aglarmi kuzum ya gecmis olsun inan benim oglumda oyle haftalardir boyle uyku yok agliyo dwvamli ates bi kendi kendine cikar bi duser iste buyuyecekler de bizi de buyutecekler
NisaSeda21 Kbrasngltgs bizimki de öyle bayrama denk geldi uykusuzluk huzursuzluk hep bir ağlama polemiği Allah’ım hayırlısıyla çıkarmayı nasip etsin bütün evlatlarımıza inşallah 🤲
Gizemm92 Kbrasngltgs 6 saatte bir calpol veriyorum ben bazen pedifen veriyorum ve günde 2 kere diş etlerine jel sürüyorum. Yeşil soğan da veriyorum iyi geliyor kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama benimki 12,5 aylık. Rahatlıyor baya
Derya2867 Kbrasngltgs 5 ay 27 günlük olduk ağzı şelale oldu günde 1639463 kere kıyafet değişiyorum elleri sürekli ağzında çok huysuz ve mama reddi yaşıyorum ah şu diş gelse
Eezzaa123 Gamze0707 aynen biyeri aglıyor belli zatenn mız mız bi bebekti iyice mızmız oldu inşallah geçer en kısa zamanda