RaziyeNu Kizlar göğüslerim baya bi şişti hamilelik olabilirmii 🤭adetime 13 gün kaldı idrar testinde negatif çıkıyor yorum yaparsanız sevinirim
Sebusebu RaziyeNu kan versen belki çıkar çok erken sadece şişlik belirti olmaz. Ben de mesela şişlik hamileliğimin 2. Yarısında basladı
Hasibeee RaziyeNu müneccim olmadığımıza göre bu yorumu cevaplayamam şaka şaka 😅😅13 gün var adetine daha anlayamazsın canısı
RaziyeNu Yusufum2021 hiç olmadi daha önce bu kadar şişlik zaten gögüslerim kucük şişince baya belli olmus neyse hayirlisi tabikide
RaziyeNu Hasibeee hadiyaa ama baya şişmjş gösğüslerim başina gelen oldumu diye yazmiştim canim hayirlisi tabiki
Yusufum2021 RaziyeNu bn de hamile olduğumda göğüslerim şiimişti damarları da baya belirgin bi şekilde belli oldular bi gün adet gördüm meğer ki üstüne görmüşüm tabi bn o zaman yeni evliydim pek anlmadım bir şey meper ki hamişeymişim
Ssssraa Olabilir, olmayadabilir. Korunmasız ilişki yaşadı iseniz ihtimal yüksek, korumalı ise ihtimal düşük ama hep var. 1 hafta daha bekleyin, daha sonra var ise bir ihtimal çıkabilir. Ama tam net sonuç için regl nin gecikmesi gerekir.
KEREM0000000 RaziyeNu yumurtlama günlerinde hamile kalınabilir eğer gebelik olmadıysa yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluruz yani sizin şu an hamile olup olmadığınızı öğrenmeniz imkansız
Tns1224 RaziyeNu buradaki herkes nerden bilsin doktor mu söyle post açanlar da gerçekten abartıyorsunuz ya
RaziyeNu Tns1224 isteyen istediği postu açabilir cevap vermek istemeyen yazmasın kimseyi zorla cevap versin diyen yok😂
Doga_sever RaziyeNu onenli bir belirti degil bu. Hatta ilk donemlerde yasanan bir belirti de degil. Biz de gebelik testi çubuğu degiliz ayrica :)
Doga_sever RaziyeNu ben de zorla yorum yaptigimi iddia etmedim zaten :) bir şey bilmiyorsaniz gecin demissinizde konuyla ilgili bilgi aktarimi da yaptim yanina da bir elestiri yerlestirdim. Elestiriye bu kadar kapaliysaniz, kisilerin aktif katilim saglama ozgurlugu olunan bir ortamda ‘yorum yapma’ demek yerine siz post acmayabilirsiniz.
NinovaLemi RaziyeNu benim adet olmadan önce ve adet sırasında göğüslerim şişiyor. Hamileliğin erken belirtisi değil göğüs şişmesi. Genelde 3. 4. Aydan sonra şişer çünkü süt kanalları çalışmaya başlar. Bence evham yapmayın. 13 gün bekleyin adet olmazsanız erken hamilelik test kitleriyle tekrar kontrol edersiniz