Begonvillll Bizim adetimizde yok öyle şey deyin cüzi miktata kapatın. Böyle fursatçılığı hiç sevmem ya büyük konuşmayım. Ben arnavutum asla öyls şsyler yapılmaz bizde
Mbebeh Mrvsen Gelin almışlar çünkü, eğer kız verselerdi erkek tarafına bütün adetleri uygulatirlardi 😂😂 Bu arada gelin çıkarırken kapı tutulur. Bn Eskişehir’liyim bizde bile var yanii bu her ye de vardır diye düşünüyorum 🌺
Duyulurum Bebikobilge bir şekilde konuşmak lazım. Damat geline sorabilir bence böyle bir soruyu ne yapılıyor bizim ne yapmamız gerek vs diye.
Gryffindor Bir akrabamızın düğünde kapı açma parası 832 TL istemişlerdi 😀 o iki TL yi neden istediler hala anlamış değilim ( Urfalı değillerdi)
Bebikobilge VERA19 eyvah eyvah. Düğün yaklaştı başlıği da hatırlatıp duruyorlar dnxhjsjs bitsin artık bu adetler ya böyle adet mi olur 😀
VERA19 Bebikobilge Valla çok saçma ve zorlamaydı şahsen ben sinir oldum kız tarafının yaptığına😬 Apartmanda 6 kat çıkıp terleyip Temmuz sıcağında piştik pazarlık bitene kadar
dlsclk Bebikobilge Urfa’da oturmuyorum ama urfalıyız kim kime me yutturmaya çalışırsa onu yapıyor herhalde kapı açmayınca 50 TL verdiler sadece
Bebikobilge dlsclk oha ne kadar az benim 2016 da 100 Dü😀Teyzem cingenelik yaptı çocuk hasligi mi veriyonuz dedi. Görümcem de siz çocuklara 100 TL harçlık mi veriyorsunuz dedi. Gülündü geçildi ama hoş şeyler değil ya :')
dlsclk Bebikobilge benim 1 buçuk yıl önce 😁 hiç sorun etmedik bencede ayıp Şeyler herkes kendine yakışanı yapar