SahinE Bugün aldım ama hiç sağma yapmadı acaba sütüm mü yoktu da yapmadı bilemedim bir daha denicem am aklımda şüphe oluşturdu kullanan var mı memnun musunuz
ysule Benim de var aynısından ben baya iyi sağıyordum ama gerçekten çok yorucu o yüzden elektrikli aldım başka.
ysule Ysmnylcn ben baby plus aldım gayet iyi sağım yapıyor memnun kaldım yani yeni aldım araştırdım baya kararsız kalmıştım lansinoh mu baby plus mı baby plus aldım.
ZeynepKara SahinE bende kullanıyorum parçalarını iyi oturtmak gerekiyo birde dezanfekte ederken içlerine su kaçıyo onları iyi çıkarmak geriyo o zaman kuvvetli çekiyo
Barismehtap SahinE manuel bende de var,biraz yorucu ama iş görmüyor değil ,vakum kısmından tam hava almadığından emin ol,bastır biraz göğsüne
CaganBulut Lansinoh kullanıyorum elektrikli 2’ si 1 arada olanı gayet memnunum ne acıma ne birşey çekişide iyi tavsiye ederim ☺️🙏🏻
[silindi] SahinE bende de ondan var canım memnunum ben uzun süre sonra gelir belki sütün sıkılmadan sağman lazım geliyor bir süre sonra