gamzelikizim Meldaguven bide çocuklara sana şeker versem öpebilir miyim diyenlere ayar oluyorum geçen eşimin akrabası yapti uyardim etraf sapık manyak dolu çocuğu yanlış yönlendirmeyin dedim
Meldaguven Halimea kesinlikle bende bugün ateşi var huysuz dedim vermedim kimseye. Dün gittik herkes öptü artık hayatta dedim.
Meldaguven Lidya-t şuanda salgın var ve bebekler aşırı çabuk kapıyorlsr. Tabi tercih meselesi. Herkesin kendi çocuğu
Lidya-t Meldaguven Aynen öyle salgın bahane bence salgın olmasaydı bile bazıları aşırı kıskanç kimse sevmesin kimse öpmesin istiyor.Ben rahatım hiç de hasta olmadık 2 yaşındayız herkes sevsin öpsün .
Meldaguven Ama türk milleti olarak genel bir öpme sorunu var. Yani direk öpme diyince kötü anlıyorlar. Öpünce benim içim elvermiyor. Eşime göre çok pimpirikliyim. Yani anneyim ben neden öptüreyim bile bile. Sakınmıyorum bebeğimi hasta olsun istemiyorum sadece.
Cansualisa Meldaguven ben gitmiyorum çoğu yere arıyorum hamileyim kızımda 4 yaşında sörf bu yüzden gitmiyorum
Deletedmom737383 Meldaguven Ben söz paylaştım herkes gördü öpmezler inşallah 🤣 öpmeye yeltenenlere de yüzünde iyileştirici krem var diyin yüzünde bişiler çıkmıştı da o yüzden diyin
Meldaguven Deletedmom737383 bende paylaştım ama dinleyen kim. Eşimde ayda bir görüyolar diye bişey deme diyor. Cahillik hep cahillik. Bende ateşi var bugün dokunmasın kimse dedim.
Deletedmom737383 Meldaguven Valla galiba her evde aynı şey bugün… Benim eşimde öyle diyor nasıl babasın diyorum bende çocuğun hasta olsa sabahlara kadar oturur ağlarsın sonra diyorum ama kararlıyım öpecek olana sert tepki vercem
OptimusPrime Meldaguven Sapır şupur öpen hiç yok kolunu bacağını kafasını operler en fazla. Kimse elini öpmez ağzına sokuyor diye. Yüzünü falanda. Kızım büyük 2 yaş 9 aylık o opturmek istemezse kimse öpmüyor o isterse kendi gider öper onada bir sorun kısıtlamam yok ben çok kasan biri değilim
minnosanne0 Meldaguven kimseye anlatamıyorum egzaması var bebeğimin hemen kızarıyor kabarcıklar çıkıyor. Ben ailemden uzağım bebeğim 5 aylık oldu annem dışında kimse canlı canlı görmemişti o yüzden sevmek istiyorlar ilk torun istediğim kadar söyleyim pimpirikli diyolarlar tek senin mi çocuğun vara kadar gidiyor. Bugün sabah kim öptü bilmiyorum kalabalıktık yüzünde hemen bişeyler çıktı.
Meldaguven Deletedmom737383 ben veremediğimden dün gece ateşlendi dedim napalım başka çare yok. Anası babası değil eşimin dayısı ninesi yengeleri yani tek değiller bide hepsi