Melisfeyzaninannesi1_ Yusufum0633 var ise zeytinyağını benvari usulü ısıtın ılıdıktan sonra göğsüne sürün sonra sıcak tutun göğsünü oda yumuşatır
Karakayasveet05 Melisfeyzaninannesi1_ valla bilemedim ama ilaçta içeriyo serumdami takmıyorlar ozman soğuk algınlığı ilacı alsan eczaneden peditus allah korusun bide zature olur
kubra244 Yusufum0633 dut pekmezi de verebilirsin hafif sulandırıp çay kaşığı ucu ile şuan aynı sorunla karşı karşıyayım
Yusufum0633 Karakayasveet05 ciğerini dinledi sen evham yapıyorsun diyo bana göre ciğerinde bişey yok diyo fizyolojik yapcan diyo ilaç veremem yasak diyo antibiyotiklik bi durumda yok dedi ama dün görümcem bi fitil verdi balgamı popodan attırıyormuş sabah attım heö popodan hemde ağız burundan balgam çıkardı 0 dan 30 ay yazıyor onu verdim mecburen
Minikevrenim Yusufum0633 bol bol emzirin siz sarımsak bal limon karsitirip tüketin sutunuzden ona geçsin
Yusufum0633 Minikevrenim sütüm yokki canım 1,5 ay verebildim sadece bebeğim tutmadı makinaylada anca okadar geldi sonra gitti tamamen mama veriyorum
BabyOKK Ben oğluma gece yatmadan önce sarımsakları ezip zeytinyağında beklettm sonra bir tülbentle suzdum o yağı ayak altına sürdüm ve çorap giydirdim. Bi kaç gün deneyin. Yağ da sarımsak tortusu olmasın. Rabbim şifa versin.