FatmaKrbkl Benisahtesevme2 bizde bu markanın 12 v olan başka bir modeli var, bu tarz aslında sadece rengi bile farklı olabilir pek anlamıyorum 😂 ama çok memnunuz, hızlı gidiyoe kumandası baya uzaktan bile arabayı yönetiyor, oğlum çok seviyoe 🌸
ankaku Benisahtesevme2 alma en gereksiz şey hevesi bitince kenarda duruo satmaya yer arion sonra ikinci el dolu ortalik
Benisahtesevme2 umutsuzanne_34 evet canım ozellıklerı güzel valla dışarda sürmek nasıl olur bılmıyorum
2cocukannesi__ Benisahtesevme2 k.v. almak istiyordu gecen hafta bilmiyorum ne yapar avm gittim bugün açık alan kiralama yapıyorlar hoşuma gitti aslında bunlar ağırmış birde benim koycak yerim yok asansör yok kalsın amannnnn
2cocukannesi__ Benisahtesevme2 kız hahahahaaa ordaki çalışanlar sence izin veririmi sahil vs. Olabilir hahahahah
Benisahtesevme2 ankaku hevesı bıtecegını sanmıyorum arabalara çok düşkün bır çocuğum var uzun süre kullanır dıye düşünüyorum sonrasında kardesı falan oluncada yıne kullanırlar ama nerde saklayacagıma daır bı fıkrım yok evım küçük ve apartmanda depo gıbı bır alan yok maalesef🙄