Tugce Caglasaglamm Benim gibi insana bile empoze ettiler çıkmadım. Psikolojim bozuldu 😂 çıkınca basar mı bilmem de evde basıyorlar.
Nurdanderin Caglasaglamm evet lohusa depresyonu da bundan kaynaklanıyor çoğunlukla. Evde bunalıyor insan bi süre sonra
Eylulunannesiiii Caglasaglamm canım bunlar hep eskilerin uydurması takma kafana çık gez. Benim anneme babaannem 40 ı çıkana kadar su vermemiş annem hep gizli saklı içermiş yani bunada şok olmuştum. İnanma böyle şeylere
Aylinis Herkes çıkılmaz dedi çıktım valla çıkmazsam dedim eşime vallahi pskljim bozulur benim loğusa depresyonuna girerim ben dedim 😂😂 çıktım çıktım gezdim hatta bugün kırkımz çıktı 👌
Aylinis 2bebeannesiii aaa sakın dondurma yeme loğusa kadın dondurma yermi sütun üşür bebek gazlı oluuuur (derdi kayinvalidem olsaydı ) shsxnwks 😂😂😂👌
uccocukluanne Caglasaglamm çıkabilsem ilk gün çıkardım inanın çevrenin ne soylediği onemli değil batıl inançlar bunlar eve kapanıp sakın psikolojinizi bozmayin bol bol bebeğinizle çıkıp hava alın çok iyi gelecektir.