kubratlass Caglasaglamm onlar eskide kaldı kuzucum çıkabilirsin eski gibi değil hiç bişey gündüzde doktoru eczanesi çıkılıyor aşısı derken gecede çıkabilirsin kafana takma öyle diyenleri de dinleme
Nurdanderin Caglasaglamm evet lohusa depresyonu da bundan kaynaklanıyor çoğunlukla. Evde bunalıyor insan bi süre sonra
2bebeannesiii Caglasaglamm Kızıma doğum yaptıktan sonra nerdeyse her gün hem gün içinde hem akşam dışarı çıktım . Hatta 3 günlükken dondurma yemeye çıkmıştım 😂
Aylinis 2bebeannesiii aaa sakın dondurma yeme loğusa kadın dondurma yermi sütun üşür bebek gazlı oluuuur (derdi kayinvalidem olsaydı ) shsxnwks 😂😂😂👌
Serpilctn Caglasaglamm doğum yaptım ertesi gün bebeği pusete koyduk eşimle cafeye gittik kahve içmeye 😀😀😀kaynana laf söyledi ama çokta tin evde oturcak değilim yok dikislerin var yok yeni hastaneden çıktın yok dün doğum yaptın bu ne acele falan filan he dedim geçtim 😀😀eşimde sağolsun benim kafadan
Zeynep8181 Caglasaglamm doğum yaptığım günün ertesi 2 saatlik yola annemlere gittim. Çocuğun kontroller için 1 hafta sonrasında yaşadığım yere git gel yaptım. Daha neleer neleer :) ama zorunda kalmadıysam ikindi sonrasında çıkmamaya çalıştım ki epeyce zorunda kaldım.
sevim_kos Caglasaglamm akşam, sabah, öğlen. Hiç takmam öyle şeyleri. Yok al basması bilmem ne. hiç inanmam o yüzden de kabus falan görmedim. Tamamen inançla alakalı. Eğer kendinizi böyle şeylere inansırırsanız al da basar karabasan da gelir
Quadera Caglasaglamm kendinizi iyi hissediyorsanız beklemeniz hata😄 ilk hafta kendim çıktım 3. Hafta çocukla çıktım 😄