Twinsisters Bebek kamerası almayı düşünüyorum ama gerekli mi gereksiz mi tam karar veremiyorum. Alıp da gerçekten iyi ki almışım çok rahat ettim diyeniniz var mı ya da almasam da olurdu mu diyorsunuz?
Smilee Twinsisters Almayabilirsiniz tabi ama alırsanız büyük rahatlık. sürekli uyandı mı diye kontrol etmekten kurtulursunuz. İşlerinizi rahatça yaparsınız. Mesela biz balkonda oturmayı seviyoruz ama aklımız içeride kalıyordu artık keyfimziden de taviz vermiyoruz. Uyandığını görünce daha ağlamadan günaydın demek çok hoşuma gidiyor. Ayrıca ben çalışıyorum evde olmadığım zaman özleyince ne yaptığını merak ettiğimde uzaktan da telefondan bakabiliyorum. İmkanınız varsa almanızı tavsiye ederim
saribezlianne Twinsisters ben kullanıyorum evde temizlik yapıyorum yemek yapıyorum. Çocuğum aşağı katta yatıyor ben yukarıdayım sesi de açıyorum küçük mırıldanma da izleyip bakıyorum ya da kameradan ona seslenebiliyorum
Cnsulina Twinsisters kesinliklerle gerekli o uyurken rahatça işlerimi yapabiliyorum. Monitör şeklinde var bizde her yere bizimle geliyor 🤣 hiiç pişman olmadım
Lavantakokusuuu Twinsisters iyi ki almışım birsz pimpirikliyim açıp telefondan izliyorum her yerden. Yüzü kapandı mı ağladı mı duymadım derdim olmuyor
Ebruli55 Evde baska odalarda iş yaparken kafam rahat. Bir de geceleri hep acık oluyor bebegımle 3 aylıkken odaları ayırdım gozum arkada kalmıyor
Twinsisters Aafy ben de en çok bunun için istiyorum, iş yaparken seslerini duymazsam diye. Hangi marka kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Kedicik12 Twinsisters bende xiaomi var hırsızlık için almıştım dış kapımin üstünde takılı yaklasik 1 senedir daha 1 aylık bebeğim odaları ayirinca bebek odasında kullanacağım ama kesinlikle tavsiye ediyorum gece görüşü var kameranin önünden sinek bile geçse 6 saniyelik görüntü kaydı alıp telefona bildirim gönderiyor sesi çok net algılıyor görüntü kalitesi çok iyi Kameradan dışarı ses de verebiliyorsunuz kısacası çok iyi tavsiye ederim
Ebruli55 Twinsisters şuan bebeğim 10 aylık wewell kullanıyorum memnunum ısıyı gosterıyor ekstra olarak.
saribezlianne Aafy bende onu kullanıyorum aşırı memnunum bende. Sadece uygulamadan çıkınca belli zamanlar da uygulama kamerayı algılamayıp kodu tekrar okutmak istiyor niyeyse okutmayı algılamak zor oluyor bizde
NmalkoC Xiaomi home security 2 k kullanıyorum görüntü kalitesi çok iyi tavana ışık bandına bağladık hareket sensoru bebek ağlama modları falan çok kullanışlı aldıgım günden beri rahatca kapısını kapatıp işimi yapıyorum gerçekten gerekli bence
Kedicik12 NmalkoC bende aynı ürünü kullanıyorrum bebek ağlama özelliği göremedim nasıl yaptınız acaba
Hly06 saribezlianne wifi desteği mi veriyor disardayken nasil.izleme yapabiliyorsunuz? Mobil veriden uygulamaya girilebilir mi?
Aafy saribezlianne hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım ben ama bende kameranın açıldığı zaman çıkardığı yüksek sesten pek haz etmiyorum bir kaç defa bebek uyuduktan sonra açmak zorunda kaldım ve uyandırdığı oldu uyumadan takılı olması gerekiyor
incimng Biz aralıkta uygun fiyatlı diye almıştık, sadece deneme için kurduk ama şu an kullanmıyoruz. Kamerayı çok beğendik ama ben zaten bebeğimin sürekli yanındayım. Çalışmaya başlayınca aktif kullanmayi düşünüyorum. Ezvız markasi
NmalkoC Kedicik12 üstteki üç nokta ayarlardan girince altta Al ayarları yazıyor ona basınca orda direk bebek ağlaması cıkıyor onu aktifleştirince oluyor bildirim geliyor yani telefona