Dondurmalikahve Muzreis 20 aylık bir çocuk 6 ay sabit kiloda kalabilirmiş doktor normal demişti artık küçük değil. 😊
Alpylmz Muzreis dalga geçiyosun demicem çünki öyle galiba benim kız 4yaşında 15 kilo ne yemek yer güzel ne bişi zorla iki lokma vercem de ölme eşşegem ölme dua et sonradan zayıf kalmasın
Muzreis Alpylmz hayır neden dalga geçeyim benim asıl sorum kilo alımı durdu oydu hemde normal mi diye sordum ayına göre zayıflık veya kilo gibi çocukda takıntım yok asla önemli olan sağlık almaması can sıkıcı sadece
Muzreis Aezgi maşallah canım 🧿 ben kiloya takıntılı değilim zayifda olsa sağlık önemli benim sorunum kilo alımı 2 aydır hiç yok onu sormak istedim normal mi diye hemde sorayım dedim ortalama mi kilosu diye
Muzreis Seyda5860 maşallah 😊😊🧿kilosu güzel yanlış anlaşılmasın burda övünmek için bile kilo konusu açan var ben sadece kilo almıyor iki aydır onu sormak istedim yoksa öyle takıntım yok
Seyda5860 Muzreis saol canm🌹 yok neden yanlış anlaşılsın her bebeğin gelişimi faklidir tabi bizimki kacaydir aynı kiloda hiç taknti yapmadım çok yiyor ve çok hareketli pek yaramiyo
bikerem Muzreis oglum 21 aylik ayni kiloda kizinizka,ama oglum dogdugundan beri uzun bir bebek 102cm boyu. 18 aylik asidan beri yani yaklasik 3 aydir sadece 700 gram aldi.
kahvekokusuu Muzreis temmuz 14 te 2 yaşında olacak oğlum da 20. Ayindan beri aynı kiloda ama kilosu normal gibi geliyor bana o yüzden hic sormadim doktoruna halen 14 kilo
Elmassss Muzreis kilosu gayet güzel ama bu aylarda genelde kilo alımı yavaşlıyor benim kızım 23 aylık o aylarda sanırım 19 lu birseydi 3 ayda 800 Gr anca almış aşırı hareketli oldukları için hiç kilo almaması bile normal sadece zayiflamisin yeter bence
9004 Muzreis kızım 31 aylık 11 kilo..kilosu iyi p yüzden durması normal bence 14 kilo 3 yaş icin ortalama bir kilo çünkü..
Muzreis 9004 valla bilmemek değil öğrenmemek ayıp derler ama sizi istinaden söylüyorum sorup biseyi öğrenmeye bile izin vermiyolar cidden insanlar çok acımasız benim asıl sorum 14 kilo iyimi değil kilo almıyordu nereye geldi