prenses_we_prens_annesii Pnarela üzüldüm adınıza pek iç açıcı bir yer değil ama napasınız görew gereği tabi çok dikkatli olun tekin bir ilçe değil bence 😏
NurY Pnarela tokide kiralık bulabilirsiniz ama bence Yenişehir civarında ev tutun , Viranşehirin en gelişmiş ve modern kesmi Yenişehir bide her yere yakındır merkezidir ✋🌹
Glfdnaktr Pnarela merhaba merkezde olsaydınız kesinlikle Yardımcı olmaya çalışırdım ama inanın Viranşehir de tanıdığım yok fakat merkeze yolunuz düşürse Benim Bebek Spa Merkezim Var getirmeyi düşünürsen beklerim instagram derinbabyspa Şanlıurfa🥰
Pnarela cocomelon33 lojman başvurusunu sadece karakol için açılacak dediler de ayın 7sinde açılacakmış başvurular onu bekliyoruz. Birde puanımız düşük çıkmazsa diye dışarıdan da bakıyoruz
cocomelon33 Pnarela anladım ben de tokide oturuyorum .Her ihtimale karşı yenişehir mahallesinden ev bakın memur kesim orada ve tokide oturuyor
Dildarhatun Şanlıurfalıyım, Viranşehirde görümcem var belki yardımcı olurlar size nerden ulaşabilirim
NurY prenses_we_prens_annesii neden öyle dediniz bu güne kadar bir kere rahatsızlik duyacak bişey yaşamadık tekin bir ilçe değil ne demek ? Buraya gelen öğretmenler memurlar hemşireler burdan gitmemek için can atıyorlar ,