Eessiinn Busramaden Doktorum bağırsakları muz, pirinç, patates gibi kabızlığa sebep olan besinlere alışacak zamanla ve sakın bunları yedirmemezlik yapma yedikçe alışacak dedi.
canselcalgn Eessiinn memnun musunuz acaba bizde kabızlık çekiyoruz. Doktorumuz da bize o ilacı önerdi
serife1204 Kocamanaile aile hekimimiz gün kurusu kayısıyı ıslat sabah ilk onu yedir demişti faydasıda oldu tavsiye ederim her gun veriyordum
Mag2812 Eessiinn Nerede yaşıyorsunuz? Hangi hastane,hangi doktora götürdünüz acaba? Biz de ek gıdaya geçer geçmez kabız olduk
Eessiinn Mag2812 İzmir’de yaşıyorum doktorumuz Buğra Han Acar’ın özel muayenehanesine gidiyoruz. Çok çok memnunum her an ulaşabiliyorum, her zaman ilk önce doğal yollara baş vuruyor eğer iyileşme olmazsa ilaç tedavisine başlıyor.
Mag2812 Eessiinn Teşekkür ederim.Ben İstanbulda ikamet ediyorum.Allah tüm yavrulara hayırlı şifalar versin.
Kocamanaile Gmze1998 Benim kide ayran çok içer bende artık yemeği kısıtlamaya başladım ekmek hiç vermiyorum birde dediklerini yedirmeyi deneyim Ben bu gün verdin fitil mecbur çok sancısı vardı 😥😥😔
Gmze1998 Kocamanaile ayran bagirsaklarda bakteri oranı artiyormus ve kabız yapıyormuş bende bilmiyordum günde 150 ml gecmiyecekmis bende yeni ogrendim belki bilmiyorsunuz dur diye yazdım bende
Beybisibeybisi Kocamanaile genel cerrah gordu ku acaba bazi bebislerin makat deligi kucuk oluyormus bize de doktor cocuk genel cerrahi olcsun kabizlik sebebi olabilir dedi biz de baktirdik sunnet oldugunda olcum teknigi var simdi irrite etmeyelim ama ek gıdadan sonra kabizlik devam ederse getirin olcelim dedi
Kocamanaile Beybisibeybisi benim ek gıdadan sonra başladı kabızlık cnm göstermedim doktor hiç öyle bir şey demedi
Kocamanaile Gmze1998 valla haberim yoktu ben ayran veririm öğrendiğim iyi oldu bunu teşekkür ederim cnm 😊😊
Gmze1998 Kocamanaile Google yazın bakın isterseniz geçen bende içiyor ya fazlası birşey yaparsa diye baktım süt ürünlerin hangisi olursa olsun miktari varmış peynirin bile bende bilmiyordum geçen hafta öğrendim ayran günlük 150 ml