azralena55 Ben bebeğim kırk günlükken kulak enfeksiyonum için kullanmıştım emziren anne antibiyotiğiymiş ama bol bol su iç demişti doktor
Zeyzey6187 Ben de şuan onu kullanıyorum hatta 3 kutu agumentin bir kutu klomaks ve peşine largopen kullanıyorum 13aylık bebeğim ama mecburum diş iltihabı çekiyorum aylardır iltihap daha sıkıntılıymış rabbim korusun bebeklerimizi 🙏🏻
Masallkiiz Seymapala oyyy kurban olurum yaradana kıyamam 🥺 neden süreç nasıl geçti peki 🥺çok özür dileyerek soruyorum da kusura bakmayın benim kızım da ameliyat olabilir gözüyle bakılıyor hastanede ne kadar kaldı siz nasıl geçirdiniz o süreci ve kaç mm Ken ameliyat kararı verildi🥺🙏🏻 Rabbim esirgesin yaa
Seymapala Masallkiiz Çok şükür ameliyatının güzel geçti hiç korkma canım biz 1 hafta kaldık 6 gün 7.gun çıktık enfeksiyon kapmamasi çok önemli bu süreçte çok dikkat ettim sürekli kendimi hastane odasını yatak tutma yerlerine kadar dezenfektanls sildim son zamanlarda çok sıkılmıştı artık damaryollarini sondasini hiç istemiyordu Allah a şükür 2 ay oldu ameliyat olalı iyi
Masallkiiz Seymapala yarabbim ne kadar zor bir şey yarın kontrol var ultrason ile 🥺 inşallah küçülmüştür ve geçmiştir hiç bir sorunu yoktur 🥺🙏🏻 size de çok geçmiş olsun ben çok endişe ediyorum ama dermansız dert vermesin Rabbim ya 🥺🥺😔🙏🏻
Edaaa- Seymapala merhabalas cok geçmiş olsun ben mastit için kullanmışfım en az 6-7 kez kullandım emziren anneler kullanabiliyormuş.