Eses20 Deryasami150819 bence yapmayın, durduk yere ilişkiniz zarar görür. Eşinize güvenmemeniz için bir sebep yoksa arının kovanına çomak sokmak olur bu
Kukukrll Deryasami150819 gideceği yeri konum olarak merak ediyorsan ikinizinde telefonu ıphone ise eğer bul diye bi program var. Kendi ve eşinizin telinden ayarlayabilirsin. diğer türlüsü için bi fikrim yok malesef.
Noname21 Deletedmom737383 ahah ya find my kids diye bir uygulama var onu kendine yüklüyorzsun sonra o seni yönlendiriyor eşinin telefonuna da onun yonlendirdigi uyg. Yukluyorsun. Eslestiriyorsun kod ile. Bildirimleri kapat uygulamayı gizle. Konum takip ediyorsun etrafındaki sesleri dinliyorsun falan. Bunu da burda herkese anlatıp kendim yapmamam 😄😄
Deletedmom737383 Noname21 Hahahahahah okurken heyecan bastı ama yapamam ki bendeee ama bilgim olsun ne zarar gelir asffhhsgb teşekkür ederim seni hiç unutmicam🤣🤣🤣
2civcivannesii Mihrimahim16 yok ya bazen bilmemek duymamak daha iyidir yok yere huzurunuz kacar hem bu bir suç eğer eşiniz görürse dava edebilir istese
asyaninannesi_01 Aycan1419 bu outlook hesabından olmuyor neden acaba eşimin telefon iPhone ve outlook hesabı var sadece
E-A Eger esiniz telefondaki konumu surekli kapali tutan birisiyse acik olsa kapatir o yuzden ise yaramiyor eger konumu surekli acik tutan birisiyse ozamn ise yarar
zeyneps034 Deryasami150819 arkadaşım gel sarılalım aynı durumdayız eşim arkadaşlarıyla kıbrısa gitcekmiş bende neden gideceğini biliyorum ama etrafa güvenmiyorum ben sürekli görüntülü ararım o da açar ama 😀