Atlasligunler aybikreis bizim damacanamız agora su tekrardan damacana almamiz lazim mi bunu versek olur mu
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi aybikreis Su olayını detaylı anlatabilirsiniz harika olur 😂bir de yemek sepeti falan üyelik yeniden nasıl yapıyorsunuz? Telefon numarası istiyor 🥲
aybikreis AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Yukarıda anlattım suyu 😃 Yemek sepeti de evdeki herkese yeni üyelik açıyorum eşim annem babam babannem falan 😃
Papatyamkuzum Teemo07 bende bunları ilk defa duydum. Erikli alıyorum önceden. Ama suyun tadı bayat gibi geliyordu. Belki bana öyledir dedim, eşimde içti aynısını dedi. Artık hep Pınar alıyorum. Siz nerede oturuyorsunuz?
Teemo07 Papatyamkuzum Bu taraflara özgü diye biliyorum. Bende buraya gelince duydum. Özellikle munzur. Dbakır Silvan dayım.
aybikreis JackDaniels Evet aşırı pahalı 6 ay önce taşındım buraya 14tü şimdi 30a alıyorum 19 litre. 3 günde bitiyor ayda 10 damacana 300 tl yazık bize
SetenayCo aybikreis O zaman devam 🤣🤣🤣 ayrıca insanların da ucuz su almasını sağlayarak epeyce sevap point kazandınız bence 🤣🤣🤣