57600 Atlasligunler ya işte öle biz 20 liradan aşağı su alamıyoz hanım fake hesaplarla beleş su alıyo bide haram boyutunu soryyo 🤣🤣🤣
Teemo07 Papatyamkuzum 27 verme ona bile şükredeceğim.. 😢 Tabiki bu bile fazla ama. 44 TL veriyoruz biz.
Papatyamkuzum Teemo07 hangi marka su acaba? Altın tozu mu var içinde? Ben Pınar alıyorum bildiğimiz damacana. Sizin polikarbon damacana yerine cam olanlardan mı?
Teemo07 Atlasligunler nereden alıyorsunuz peki? Bizim burda belli markalar var. Erikli, munzur, desni, hekimoğlu falan. Erikli ve munzur kullanıyoruz. Diğerlerinin tadı çok değişik çünkü. Fiyatlar bu şekilde. 30dan aşağı yok su
aybikreis Atlasligunler 1 kuruştu bu ayki kampanyada 1 tl. 5 defa sipariş verdim 150 tl yerine 14 kuruşa aldım 😂
aybikreis Atlasligunler şimdi şöyle zubizu indiriyorsunuz. Ordan arama kısmına bısu yzınca kampanya çıkıyor kodu alıyorsunuz. Bısu uygulaması indiriyorsunuz hesap açıyorsunuz kampanyadan faydalanma kısmına kodu yazıyorsunuz oluyor
aybikreis 57600 Kampanya sahibi böyle alınabilir diye yapmış başka hesap açılmaz dememiş. Farkedip diyene kadar alıcam mecbur 😇
Teemo07 Papatyamkuzum burada yok maelaef ya. Muznur, erikli, desni, hekimoğlu. Munzur en iyisi. Genelde bebek için onu kullanıyorum. Yoksa erikli. Digerlerinin tadı cok kötü
Lidya-t Profile de Nihat Hatipoğlu koymanız baya iyi olmuş .Ona sorulan sorular gibi bir hayatınız var😂
Papatyamkuzum Teemo07 bende bunları ilk defa duydum. Erikli alıyorum önceden. Ama suyun tadı bayat gibi geliyordu. Belki bana öyledir dedim, eşimde içti aynısını dedi. Artık hep Pınar alıyorum. Siz nerede oturuyorsunuz?