Laayla Tubaaaaa kan artarsa zaten asla yemem de nokta çizgi de beni geriyor devam etmek istemiyorum devam edersem artar diye korkuyorum çünkü
Tubaaaaa Laayla canım miktarı artırmadan git dr takibiyle ilerliyorsan... en az 1 hafta 15 gün aynı gıdayı dene çok tedirgin oluyorsan.
Tubaaaaa Laayla Süt alerjili bağırsak tepkili bağırsak tepkili bebekler (proktokolit) grubuyla Süt proteini Ve çoklu besin alerjisi/Aile destek gruplarını öneririm .facebook da takip edin
Gg5subat yldrm986 bizdede süt alerjisi var Aptamil de yoğurt da alerji yaptı acaba sizinki düşük mü de Aptamil yapmadı ki neye göre farklılık gösteriyor ki
Mervea Laayla oğlumunda bağırsak ve cilt tepkiliydi doktorumuz kan olmadığı sürece mukusu sorun etme der süt yumurta alerjisi var ek gıdaya geçtik geçeli hiç vermedim geçen gün yumurtaya dokundu ve hastahanelik olduk
Gg5subat Tubaaaaa bizimki doğdu dogali cilt tepkili bunun ayrımı neye göre oluyor acaba bilginiz var mı
Tubaaaaa Benimde grubum vardı eskiden şimdi başka arkadslar bakıyor ben ilgilenmediğim için arkadaşlara bırakmıştım Alerjik Dostluklar:) adi
Mervea Domatesi çiğden verdim bir kaç kere pişik oldu çilek zamanı vermedim hormon onun dışında sebze meyveyi tüketiyor tavuk kırmızı et sorun yaşamadık onlarda
Laayla Mervea ben de tavuk denedim çok gerginim bugün çıkacak meydana😶 atlatırız inşallah şu günleri de
Tubaaaaa Gg5subat kimi alerji cilt tepkisiyle başlar kimisi bağırsak bazılarında da her ikisi birden olabilir... birde solunuma dönen tepkide olabiliyor...
Derin34_ Laayla benim doktorum da önemli olan huzursuzluğu dedi.nıkta kan gelirse pek dikkaete almıyorum eğer keyfi yerindeyse dedi
Nesrinbek88 Laayla emdiriyorum dün fırın makarna yap dedi doktoru öle denedim ama hemen belli etmiyor ki önümüzdeki hafta da yogurt çorbası yap dedi tekrar denicem eger bunlar yaparsa dedi tamamen kescegimi ve kalsiyum içmem gerektiğini söyledi
Nesrinbek88 Laayla emziriyom dün. Fırın makarna yapmamı söyledi deneme yapcaz dedi fırın da olanlarla denememi söyledi önümüzdeki hafta yogurt çorbası yap dedi eger bunlarla alerji devam etmezse kademe kademe gitcez dedi bizim zaten hemen olmuyor kaka da kan
Nesrinbek88 Laayla emziriyom dün. Fırın makarna yapmamı söyledi deneme yapcaz dedi fırın da olanlarla denememi söyledi önümüzdeki hafta yogurt çorbası yap dedi eger bunlarla alerji devam etmezse kademe kademe gitcez dedi bizim zaten hemen olmuyor kaka da kan Laayla
Nesrinbek88 Laayla emziriyom dün. Fırın makarna yapmamı söyledi deneme yapcaz dedi fırın da olanlarla denememi söyledi önümüzdeki hafta yogurt çorbası yap dedi eger bunlarla alerji devam etmezse kademe kademe gitcez dedi bizim zaten hemen olmuyor kaka da kan Laayla Laayla
Nesrinbek88 Laayla emziriyom dün. Fırın makarna yapmamı söyledi deneme yapcaz dedi fırın da olanlarla denememi söyledi önümüzdeki hafta yogurt çorbası yap dedi eger bunlarla alerji devam etmezse kademe kademe gitcez dedi bizim zaten hemen olmuyor kaka da kan Laayla Laayla
Nesrinbek88 Laayla emziriyom dün. Fırın makarna yapmamı söyledi deneme yapcaz dedi fırın da olanlarla denememi söyledi önümüzdeki hafta yogurt çorbası yap dedi eger bunlarla alerji devam etmezse kademe kademe gitcez dedi bizim zaten hemen olmuyor kaka da kan
2109bal Nesrinbek88 merhaba doktorunuz kaç gün içinde yediği bişeye tepki verirse diyete devam edicez dedi aceba. Bide miktar olarak ne kadr yemenizi söyledi