Laayla Katı diyet yapıp açarken örneğin tavuk yediniz ve kakada kan farkettiniz tavuğu açmaya devam mı ettiniz yoksa direkt kesip başka bi şey mi denediniz? Yani sorum şu denenilen gıdaya tepki verdiğin de kestiniz mi devam mı ettiniz?
yldrm986 Laayla bizim de inek sütü alerjisi çıktı ama Aptamil alıyor,mama alerji yapmıyor yoğurt yapıyor, anlamadım gitti.Alerji uzmanına götürdük detaylı test yaptı,sonuç bekliyorum 🤦🏼♀️
Tubaaaaa Laayla kakada kan olursa o denediginizde bırakılır başka birseyde denenmez. Kanama artabilir bağırsak harabiyetine gider Allah korusun
Nesrinbek88 Laayla emdiriyorum dün fırın makarna yap dedi doktoru öle denedim ama hemen belli etmiyor ki önümüzdeki hafta da yogurt çorbası yap dedi tekrar denicem eger bunlar yaparsa dedi tamamen kescegimi ve kalsiyum içmem gerektiğini söyledi
Nesrinbek88 Laayla emziriyom dün. Fırın makarna yapmamı söyledi deneme yapcaz dedi fırın da olanlarla denememi söyledi önümüzdeki hafta yogurt çorbası yap dedi eger bunlarla alerji devam etmezse kademe kademe gitcez dedi bizim zaten hemen olmuyor kaka da kan
Nesrinbek88 Laayla emziriyom dün. Fırın makarna yapmamı söyledi deneme yapcaz dedi fırın da olanlarla denememi söyledi önümüzdeki hafta yogurt çorbası yap dedi eger bunlarla alerji devam etmezse kademe kademe gitcez dedi bizim zaten hemen olmuyor kaka da kan Laayla
Nesrinbek88 Laayla emziriyom dün. Fırın makarna yapmamı söyledi deneme yapcaz dedi fırın da olanlarla denememi söyledi önümüzdeki hafta yogurt çorbası yap dedi eger bunlarla alerji devam etmezse kademe kademe gitcez dedi bizim zaten hemen olmuyor kaka da kan Laayla Laayla
Laayla yldrm986 hangi testleri yaptı? Pregomin mi kullanıyorsun normal mama mı? Aptamilin pregomin as antialerjik çünkü
Gg5subat yldrm986 bizdede süt alerjisi var Aptamil de yoğurt da alerji yaptı acaba sizinki düşük mü de Aptamil yapmadı ki neye göre farklılık gösteriyor ki
Laayla Tubaaaaa bunu doktorunuz mu söyledi? Ben bikaç farklı doktora gösterdim nokta ve çizgi kanlar günde bir kez ve bezde az gelirse devam et dedi bi tanesi yeni gıdaya alışma sürecinde olabiliyormuş ama cesaret edemedim tabi devam etmeye
Derin34_ Laayla diyet açma doktor kontrolunde olduğu sürece daha iyi oluyor bence. Bebeğin durumuna göre değişir. 3 ay diyet yaptım aralarında açtım bir sefer kan geldi ve kestim.sonra alerji doktoru önderliğinde her ay düzenli kontrollere giderek önce kendimde diyet açmaya başladım sonrada bebekte. Tabi test yapıldı çıkmadı birşey ama yinede vardı alerjimiz. Doktorumuz bebeği görünce çok ileri bıyutta olmadığını ve diyet açabilceğimi çocukta huzursuzluk olmadığı sürece yemeye devam et dedi.hatta nokta şeklinde kan bile pek önemli değil dedi yavaş yavaş tolere etmesi açısından. Şuan oğlumla pişmiş peynir aşamasındayız bakalım
Laayla Derin34_ ben de açmaya başladım bi haftadır ama bugün tavuk denedim ve 7 gün dene dedi doktorum yarın kan gelirse keserim diye düşünüyorum 7 gün deneyemem göz göre göre yani kızıma asla cesaret edemiyorum zaten
Tubaaaaa Laayla kan nokta şeklinde olursa evet dr lar çok önemsemiyor.. kan artarsa dikkat edin kontrollü gidin... evet dr...
Gzdcngz Ben diyetten çok yoruldum hiçbirşey yiyemiyorum herşey yasak rapor yazdırdık bugün mama için hiç geçmicek galiba yakında bulgur tanesi olucam🤦🏻♀️
Laayla Gzdcngz ben de sıkılıyorum dışarı çıkmak tam bi işkence herkes haldur huldur yemek yiyor ben elma kemiriyorum😪 ben de mama meme gidiyorum ama yaşından önce kesmek istemiyorum inşallah 1 yaşına kadar geçer şu alerjisi de 2 yaşına kadar emziririm yoksa vicdan azabı😐
Mervea Laayla vucüt tepki verince durulmalı devam etmeyin diyeti açarken doktor gözetiminde olması daha iyi olur
Laayla Mervea 7 gün devam et dedi nokta ve çizgiyi 1 kez ve az sayıda görürsen dahi devam et dedi bilemiyorum sorayım dedim ben de sizler ne yapıyorsunuz diye teşekkür ederim
Baharkuzey Laayla yumurta akına alerjimiz var doktorumuzun kontrolünde ara ara deniyoruz devam ediyorsa tekrar kesiyoruz
Ayazligunlerim Baharkuzey nasil ogrndinizz benim bebegmde 2 aylik kendim yumurta yeyince huzursuz ve yuzunde kizariklik kkasinda mukus ve de hirilti hisseddm ama doktor goturmedm kan yok
Mervea Laayla diyeti açmayı biz dört gözle bekliyoruz ama doktor gözetiminde hastane ortamında olacakmış diye açma olayımız 14 atlık olduk 9 aydır devam 😔
Derin34_ Laayla benim doktorum da önemli olan huzursuzluğu dedi.nıkta kan gelirse pek dikkaete almıyorum eğer keyfi yerindeyse dedi
Laayla Mervea benimki bağırsak tepkili ama doktorların geneli kilosu iyi keyfi de iyise kakaya bakma inceleme diyor nasıl incelemeyeyim ben o nokta kanı görünce 3 gün kendime gelemiyorum geçti mi geçmedi mi diye 1 yaşına kadar geçiyor demişlerdi bana sizinkinin neye alerjisi var ek gıda olarak verdiniz mi bi de hiç
Laayla Tubaaaaa kan artarsa zaten asla yemem de nokta çizgi de beni geriyor devam etmek istemiyorum devam edersem artar diye korkuyorum çünkü
Mervea Laayla oğlumunda bağırsak ve cilt tepkiliydi doktorumuz kan olmadığı sürece mukusu sorun etme der süt yumurta alerjisi var ek gıdaya geçtik geçeli hiç vermedim geçen gün yumurtaya dokundu ve hastahanelik olduk