1prens1prensesannesii Merveozden alışır zamanla.oglum ilk başlar da sabah bırakırken öğlen alırken ağlıyordu .şimdi biraz sabah mizirdaniyor birakiykrum ama alırken gayet mutlu geliyor gülerek ..
Smnl Merveozden kızımda bilmiyordu bezli kabul eden bi yere gönderdim. Tuvalet eğitimini 25 aylıkken verdik kreşin cok desteği oldu. Orda sınıfındaki arkadaşlarından bezi bırakanlar vardı kızım onların tuvalete gittiğini görünce anne bende tuvalete gitmek istiyorum dedi öyle başladı süreç. Bezli alan bir yer olursa tuvalete alışma kısmı daha kolay olur
Merveozden Smnl bezli kabul eden yerler de sıkıntı oluyor mu acaba bunu merak ediyorum benim oğlum bezini eleştirmeyen bir çocuk çünkü
maysa-19 Sarikuzumalp inşallah inşallah yaşıtlarıyla bı arada olunca çocuk değişiyor daha aktif oluyor konuşuyor özellikle konuşma olayı için çok istiyorum 🌸
Smnl Merveozden öğretmenler işini biliyor ya zaten çocuklar bize yaptıkları gibi olmuyorlar orda , haftada bir gün haftaici yaptıkları etkinliklerden foto video atıyorlar, benim kızım orda baska biri kesinlikle 😂