Hapykindasil Emzirmek ve su içmek dışında nasıl kilo verdiniz veya veriyorsunuz kızlar ben hala kalan 15 kilomun derdindeyim kilom sabitlendi gitmiyor 🥹
Denizzz88 Hapykindasil hala hepsini veremedim ama evde bol bol hareket ediyorum oğluma müzik açıp dans ediyoruz falan, akşamları bazen eşim gelince yürüyüş yapıyorum bide tatlı ve hamurişini kestim 3-4 kilom daha kaldı
Mrvsmt2502 Hapykindasil hiç vermeye çalışmadığım hatta kalsın diye uğraştığım halde 2 ay içinde eski kiloma döndüm sanırım vücutla alakalı bi şey bu. Birde günde 3 4 bardak rezene içiyorum etkisi var mı bilmiyorum ama sindirim sistemine olumlu etkisi varmış araştırınca göre
Sevdam_90 Mrvsmt2502 terinizde kokuyormu rezene sizinde? Kendi kokum dayanamaz olmustum ben biraktim 😅
Vldnshn1 Mrvsmt2502 Bence de vücutla alakalı bir durum 74 kiloyla doğuma girdim 1 haftada 66 kiloya düştüm 🤷🏻♀️
tugbactlkya Minikmucizee ben doktoruma sormuştum günde bu bardak içebilirsin dedi şu an kızım 4 ay 12 günlük arada aklıma geldikçe içiyorum
Elifsaremoms Minikmucizee sakın bu hataya düşmeyin gerçekten para tuzağı bundan 2 ay önce 1500 TL verip herblife ürünleri aldım 1 ayda 1 kg verememem yetmedi sağlığımdan oldum kandaki yağ oranım aşırı yükseldi halsizlik yorgunluk geçmeyen baş ağrıları sonra oyaladılar ürün almaya devam ettim kendimi iyi hissetmeyip üstüne bide kilo veremeyince doktora gittim ve kandaki yağ oranımın çok yüksek olduğunu diyetisyene gitmem gerektiğini söyledi iyi bi diyetisyen bulup gittim ve 2 ayda veremediğim kiloyu 1 haftada sporsuz aç kalmadan 4.3 kg verdim şuan toplam 7 kg verdim 1 ayda ara vermiştim bugün tekrar başladım gerçekten düşünmeyin benim ürünlerim evde duruyor çöp oldu
ayseayse01 Minikmucizee hiç tavsiye etmiyorum zamanında bujunla kilo verdim bırakınca hemen aldım. Hiç kalıcı olmuyor. Yemeyi azaltarak ve spor yaprak kilo vermek en kalıcı olanı
Suzi-12 Minikmucizee arkadŞım ondan kullanıp ölümden döndü . Korkutmak istemem ama şahit olduğum bişeydşi
busraaldemir1485 Minikmucizee Herbalife kesin çözüm değil ki veriyorsun bırakınca eskisinden daha fazla kilo alıyorsun. sabahları aç karnına ılık limonlu su ve ardına bı küçük bardak türk kahvesi iç bı saat sonra kahvaltı yap, ekmek hamur işi kestin mi verirsin su ve kahve gerçekten etkili
arya-1604 Hapykindasil valla gitmedi 81 ile doğuma girdim hamilekik öncesi kilom 54 55 şuan 63 kiloyum 2 ay 18 ginlüğüz
Amine_leyya6505 Elifsaremoms kilo verdirse bile geri alıyorsun o kiloyu arkadaşım kullandi bir süre surekli bayilacak gibiydi ama o asiri kilo verdi bırakır bırakmaz geri aldi fazlasıyla
Ygtebr Elifsaremoms kilo verememiş olmanız ürünlerin hatası değil koçunuzun iyi olmamasindan veya sizin programa uymamanizdan kaynaklanıyo olabilir ben toplamda 14 kilo gayette güzel verdom aylardir bıraktım kiloda almadim herbalife tabiki çözüm değil diyeti birakinca da kilo aliniyo illaki ama onu kullanirken sağlıklı beslenmeyo öğreniyorsun ve sonrasında dikkat ederek devam ediyorsun
Delal_Ahsen Hapykindasil 85 le girdiğim doğumdan 80le çıktım gayette güzel veriyordum 80in altına düşmüştüm ama sonra sütüm azaldı süt yapar diye ne bulduysam yedim kilolarım o kadar psikolojimi bozmuştu ki depresyona girmiştim her çocuk uyuduğunda alıyorum çikolataları önüme yedikçe yiyordum böyle böyle tekrardan 84 ü buldum ve bebeğim 6 aylıkken emmeyi tamamen bıraktı bende fırsat bu fırsat diyip yediklerimi azalttım ekmek sıfır çikolata falan alıp sokmadım evime yemiyim diye arada bir tatlı yedim ama onu da erken saatlerde yemeye çalıştım akşamları çayın önüne birşey yemedim ve 5 6 en geç 7den sonra birşey yememeye ve bol süt tüketmeye dikkat ettim şuan kilom 77 ve ve 60 65 e kadar düşmeyi düşünüyorum hamile kaldığım kilo 70idi bu arada ve şuan bebeğim 7 aylık bu kiloları 1 aylık süreçte verdim hedefim olan kiloya düşünene kadar durmak yok
Betelgeuse_ Delal_Ahsen eger Emzirmiyorsaniz aralikli oruc yapin ben hamile kalmadan once kesfetmistim bunu ve cok guzel kilo veriyordum ama hamile kalinca biraktim su anda da emziriyorum o yuzden yapamiyorum. Sabirsizlikla bekliyorum tekrar baslamayi. Eger duymadiysaniz arastirin ve deneyin gercekten ise yariyor.
Yasmin0619 Hapykindasil 1 yaşında oğlum 15 kilo verdim 6 aylık olunca diyete başladım ekmek ve hamur işini kestim günlük 3 litre su ve bol bol yürüyüş yaptım 59 kiloyum şimdi
Demirac19 Hapykindasil az kaldı doğurmama ekmeği kesersem hemen veriyorum ben, akşamları yoğurt ve yulaf karışımı, abur cubur yerine çerez, kuru yemiş hurma incir ve kayısı, kahvaltıya yumurta,salatalık ve bol dere otu. Hergün en az yarım saat yürüyüş 💃
1Gokturkannesi 49 kilo ile hamile kaldım 62 ile doğurdum. 40 gün içinde 51 e düştüm daha da zayıflamaktan korkuyorum nur topu gibi lohusa depresyonu ile zayıfladım iştah sıfır
Yesilev2022 Betelgeuse_ ben emziriyorum ve yapıyorum 16 8 şeklinde bir zararını görmedim şuana kadar ne gibi zararı olabilir ki bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın 😊
Mervelimk Hapykindasil spor ile 50 kilo verdim hatta şimdi 50 dk yine yaptim ben pilates annesi var onun ile zayıfladım youtubede vidyolar var canim
Betelgeuse_ Yesilev2022 yapabilirsiniz tabiki eger sutunuzde azalma yoksa ve bebeginizin kilo alimi iyiyse. Bebeginiz kac aclik? Ben de yapmak istiyorum emzirirken ama şu an emzirmede sorun yaşiyoruz ondan henuz başlamadim. Deneyip bakicam eger bebegimin kilo alimi iyiyse ben de surekli yapmayi dusunuyorum.