poncikci birprensesannesiiiii duvara takmalık bilmiyorum ama vucüt için incia veya nurse harveys organik olanını öneririm ikisini de kullandım memnun kaldım
birprensesannesiiiii poncikci çok teşekkür ederim 🙏☺️ Trendyol da baktım incia diye yazdim ama karşıma çıkmadı maalesef
Kad34 Nurse harveysin yorumları pek iyi değildi. Stibio dan emin olamadım ve en son %100 doğal siveno vücut koruyucu aldım, memnunum
birprensesannesiiiii Kad34 teşekkürler canm ben de yorumlar da çok iyi diye gördüm kullandık memnun kaldık diye yazıyordu . Guvenmedigim icjn buraya sormak istedim ☺️🙏
NilBensu birprensesannesiiiii merhaba ben iki kızıma da siveno kullanıyorum. Trendyol siveno vücûd koruyucu sprey sinek kovucu diye geçiyor. Odaya prize RAID’in sıvı likit şeklinde olanlarından takiyordum. Sonradan bizim icin çok zararlı olduğunu öğrenince bıraktım. 3 saatte bir yenilemek şartıyla siveno şurup üzerlerine lavanta suyu sikiyorum. Koruyor memnunum
birprensesannesiiiii Yclcnbz buldum çok teşekkür ederim . Ben az önce yazıyı yanlış okudum bulamadım ☺️😂