Minikoglummm Olmazbebek 1 haftada geçmişti sanirim bizim çok çoğalmadan yara olmadan hemen müdahale ettim belki de o yüzdendir
Olmazbebek Minikoglummm onu da denedim her emzirme sonrası karbonatlı suyla sildim tekrar edeceği zaman normal suyla sildim midesini bulandırıyor karbonatlı
Asilaslann Minikoglummm ilaçlar antibiyotik olarak mı geçiyor çünkü bende bebeğime veriyorum eğer antibiyotikli ise keseceğim ilacı
Olmazbebek haydinyildiz evet canım geçti ama bende mikostatin işe yaramadı candıpak sprey ve karbonatlı su işe yaradı
haydinyildiz Olmazbebek cok gecmis olsun cok sevindim🌸 karbonatli suyu ben yapamiuorim yaa zaten parmagim da girmiyo daha ileriye siz gunde kac kere yaptiniz nasi basardinjz
Olmazbebek haydinyildiz her emzirme öncesi ve sonrası karbonatlı suyla heö kendi göğsümğ hem bebeğimin ağzını sildim günde iki kere de candıpak sprey sıkdım 1 hafta da geçti
birmelekannesi0 Sevdalianne candı-pak sprey kaç günde etki etti sizde birde sadece sıkıp bıraktınız mı bizde cumadan beri candı-pak kullanıyoruz daha birşey olmadı
Sevdalianne birmelekannesi0 merhabalar yeni girdim foruma bayagidir girmiuordum. Umarkm geçmiştir pamukcuk olayınız
birmelekannesi0 Sevdalianne çok şükür son 2 gündür baya hafifledi geçti sayılır arada çıkıyor siliyorum hemen birkaç güne inşallah tamamen geçer, doktorun verdiği mikostantin daha çok işe yaradı