Asrinbaby Kızlar az önce 2. Ay aşımızı olduk 1 koldan 2 bacaktan. Ates yapabilirmiş acaba hemen mi yapıyor ateş yoksa belli bir saat sonra mi yardımcı olursanız sevinirim.
Bsk Asrinbaby benim bebeğimin 10 saat kadar sonrasında yükseldi ateşi. 38 dereyeceye kadar çıktı, ertesi sabah düşmüştü.
Deletedmom02 Asrinbaby canım ateş yapmasını. Bekleme ben açıya götürmeden önce calpol içiririm hep vurulduktan sonrada 6 saatte bir içiririm 3 gün boyunca ateş riski bar çünkü Allah’a şükür ilk oğlumdada bunda sa bi sıkıntı yaşamadım
2707 Asrinbaby 6-8 saat sonra yapabilir ama ben ateşinin çıkmasını beklemedim düşürmek zor olur çünkü belli saat aralıklarla mor calpol verdim
renkliruya Ateş yapmayabilirde..biz 1 çay kaşığı calpol verdik.. Ateşi çıkmadı.. Huzursuzluğuda olmadı.. Takip edin ama illa ateşi çıkacak diye birşey yok..
Yakamoz demetdemircioglu uyuyor mu peki huysuzlugu var mi? Kusura bakmayin çok soru sordum, ama insan tecrubesiz olunca iste😔
demetdemircioglu Yakamoz asi gunu hic sikinti yasamadik piyanolu oyun halisi aldik gelirken onla bile oynadik 😁😁
Arzuuuu Bizde dün aşı olduk calpol verdim ben ağrısı olmasın diye maşallah güzel uyudu ve huzursuz olmadı ateşimiz de çıkmadı
hirayse Bugün yaptirdim bende gitmeden önce calpol verdim ben ateşi olursa tekrar vericem umarim olmaz
Yakamoz demetdemircioglu ay masallah darısı başımıza. Zaten kolik Bir Bebek. Anca anca huyu düzeliyor tekrar bozulacak diye çok korkuyorum 😩
hilalistan1 Zeynepeymen katılma nöbeti bizde de var biz daha olmadık ama çok korkuyorum ben de 3 alı birden oluyor ya art arda mı yaptılar öyleyse hepsinde katıldı mı 😕
Fnc Zeynepeymen benimki de cani yaninda 5 saniye falan katiliyo sizin nasil oldu asi yaptirirken ben yarin yaptiracagim da korkuyorum. Bu katilma aliskanlik yapar mi venimki suan sadece cani cok aciyinca katiliyo ilerleyen bi durummu
ssulesevimlii Asrinbaby ben asi zamanlari ya ari kesici surup veriyorum cay kasiginin ucuyla yada fitilin 4/1 veriyorum. Ne agrisi nede atesi oluyor.
Bsk Asrinbaby 38i geçse verecektim ancak geçmedi ben de vermedim. Biraz ateşinin olması geekiyor bağışıklığı kazanması için.
Cimcimelerinnnesi Deletedmom02 cok tesekkur ediyorum bizimde 6 kasım salı günü 2 ay aşımız var şimdiden evham yapiyorum 3 tane olacağı icin önlem amaclı bende calpol veririm gitmeden .