Bir_prens_bir_prenses Öncelikle simdiden hayirli olsun Rabbim damatliginida gostersin🤲🏻😊.
Biz klipsli sunnet yaptirdik sunnet yaptiktan sonra kagit bardak koydu doktoz bezine degip acitmasi diye, 2 adet krem verdi onlari karistirip her bezini actigimda anestezi igne yapilan yere surdum agrisi olmamasi icin, eger klipsli yaptircaksaniz klipsin cikmamasina cok dikkat edin bide eger bardak koyarsa doktor 1 beden buyuk bez kullaninki sıkmasin bezi bardak oturup acitmasin. Klips 1 hafta durdu sonra klipsi cikarttirmaya gitcegimiz gun yarim saat ilik suya ottturdum klips kolay ciksin diye klips ciktiktan sonrada her bezini acisimda hala kremlerini surmeye devam ettim ama bu sefer pipisine surdum geriye dogru sıyirip pinin etrafina krem surdum iyilesene kadar surdum kremleri bide batikon damlatip uzerine gazli bez koy dedi doktor bezine pipisi yapismasin diye. Boyle iyilesene kadar devam ettik iyilestikten sonrada her bezini acisimda geriye dogru bi kac defa siyirma masaji yaptim yapisiklik olmasin diye 5 ay oldu sunnet yaptirali pazartesi gunu kontrole gitmistik masaj yapamam ragmen biraz yapisiklik olmus kasık bolgesi tombik oldugu icin. Doktor krem surup 5 sn de acti yapisikli kanama falan olmadi cok sukur oglumda 10 sn agladi sustu demekki cani cok yanmadi 4 gun tahris olmasin diye krem surduk suan iyi cok sukur. Butun detaylariyla anllattim insaAllah okursun😊. Faydasi olur belki anlattiklarimin.