Dilaraevin Sabahta yazmistim ama kimse bisey yazmadi yardimci olurmusunuz ne zaman çekiliyor kimse beni bilgilendirmiyor doktorda bahsetmedi zamanini kacirmak istemiyorum 1 ay 26 gunluguz yardimci olurmusunuz lutfen
Biricik_11 Dilaraevin 2 aylıkken çektirmistik. Şuan tam zamanı götürün. erken teşhis çok önemli benim kızımda kalça çıkığı vardı erken öğrendiğimiz için kolay atlattık şükür
Balliko Dilaraevin bizim ortopedistimiz 40 günlükken çekilmesi yararınıza olurdu dedi . Bir sorun varsa gecikmemek adına . Siz çocuk doktoruna gidin onlar yönlendirme yaparlar .
Dilaraevin Biricik_11 peki nereye goturuyoruz cocuk doktoruna mi o mu yonlendiriyor bizi benimkide kiz simdi bir korktum
Biricik_11 Dilaraevin Çocuk doktoruna götürün o yönlendirir sizi Biz ilk etapta çocuk doktoruna gittik çıkık olduğunu öğrencine ortopedi de devam ettik kontrollere
123ilker_annesi Dilaraevin bir ayı doldu Çektirdik doğumda ilk 3 aylık konturol purogram yapılmıştı size yapmadilarmi zaten bize oluşturdukları 3 aylık listede herşey yazıyordu devlette çektirdim şükür birşey çıkmadı kalcasindaki gamze dışinda
Arasbeyinannesi Dilaraevin biz aylık kontrolüne gitmiştik birinci ay doktorumuz kalça ultrasonu cektirin sekreter kayıt acsın dedi baska doktoe bakmıstı doktorumuz inceledi
Kuzeymommms Dilaraevin biz direk ortopedi doktoruna gittik ultrason için randevu aldık öyle çektirdik