Vldn Kutunun üzerinde bozulacağı yazıyor ama bozulunca ki görseli biliyorum 1 saatte o hali almıyor ki 🤔 var mı 1 buçuk 2 saat bekletip içiren
elifiii Vldn mamalar ve anne sütü hemen bozulmaya başlıyor özellikle sıcak havalarda. 38-40 derecede yapılıyor mama ve tekrar ısıtılamadıgı için hiç riske girmeyin derim. Kış mevsiminde oda sıcaklıgında bile Hipp mama bozuluyordu.
elifiii Vldn mamalar ve anne sütü hemen bozulmaya başlıyor özellikle sıcak havalarda. 38-40 derecede yapılıyor mama ve tekrar ısıtılamadıgı için hiç riske girmeyin derim. Kış mevsiminde oda sıcaklıgında bile Hipp mama bozuluyordu.
Tugbaf Vldn canım mamalar hem bakteri hemde hazla uzun süre yapılınca durmaz gaz ve bakteri üretilir ve mamaların üstün nede yazar dökülmesi gerekir içmediği mamayı anne sütü dolapsa sırdaşla bir sıkıntı olmuyor ama mama anne sütümgibi değildir
Vldn Elifhfsa 90cc yapıyorum bazen oluyor hepsini içiyor bazen bir kere çekip bırakıyor dökmek istemiyorum ama araya uyku giriyor bu sefer de 1 saat hemen bitiyor
Vldn Gonul_celen kapağı kapalı serin bir yerde muhafaza etsekte mi ? Bazen ağzını bile sürmüyor bekletmek zorunda kalıyorum
Zuzuuu Vldn Bazen içmediği oluyor hiç bekletmedim sağlık açısından iyi olacağını düşünmüyorum bakteri üretemi oluyor
burcusenova ben aptamil kullanıyorum danışma hatlarını aradım, diyetisyen hanım hazırladıktan sonra 1 saatten fazla bekletmemelisiniz dedi
kiliclar [bilinmeyen] aptamil veriyorum canım çoğunlukla geriye kalmaz ama bazen diş döneminde kalırsa en fazla 1 saat içinde tüketiyorum yoksa döküyorum