anayimbennana Kızlar ne yapsam yağ salça lekesi çıkmıyor kıyafettimizden aynı şekilde bebeğiminde yemek lekeleri çıkmıyor Allah için artık bi deterjan bişey önerin ya vanisj kosla falanda aldım malesef etki etmedi
misaaaaa anayimbennana bugün benim cadı bembeyaz tişörtünü kiraz yaptı ama felaket tekrar giyilebilecek gibi değildi ben arkadaş tavsiyesiyle Domol fısfısli olandan almıştım interneten direk sıktım lekelere ½ saat sonra kar beyaz oldu elimde duruladim güzelce zerre iz kalmadı bence bi deneyin bende baby me leke çıkarıcı kullanıyorum 1 buçuk yıldır ama bu çok daha iyi bana göre
Deletedmom5284 anayimbennana evet canım ebebekte satılıyor 2 senedir kullanıyorum çok memnunum hiç leke bırakmıyor
Oglusannesi26 Bimdeki asperox ve sarı güç de güzel leke çıkarıyor tavsiye ederim şuan herşey ateş pahası 😄
Cansualisa misaaaaa pembe olanları rengini ağrıtıyor mu bıktım bende omo kullanıyorum beyazlara ama yok kalıyor kızımın kıyafetlerinde lekeler salça sos vs
nesliysldl Biobellinda’nın 3x leke çıkarıcı tozunu kullanıyorum senelerdir.Tek geçerim ve çok bereketli.Renklilerde bile kullanıyorum soldurma yapmıyor
nesliysldl anayimbennana ya ben çok ürün denedim ama çıkmayan çıkmıyordu yani.Bunu da bi ablamın tavsiyesiyle kullandım abonesi oldum yani bu ürünün,stok yapıyorum fırsat oldukça.baya uzun gidiyor