TinyBabys Faridaaaa elbette. Neden korunmuyorsunuz ki? Kızım 21 aylık, bir sefer korunmadık 13 haftalık hamileyim.
limonkolonyasi Faridaaaa korunmuyorsaniz tabi ki hamile kalabilirsiniz ve hatta daha hızlı kalma riskiniz var
Faridaaaa TinyBabys doğum sonrası 3 ay içerisinde hamilelik olması olmazmış biliyorum beden toparlanmıyor diye o yüzden korunmadım
Pericikk Faridaaaa doğumdan sonraki ilk 1 yıl içerisinde vücüt hamilelik hormanları barındırdığı için yeniden hamile kalma riskiniz normale göre daha fazla bu yüzden bebek istemiyorsanız korunmalısınız
Faridaaaa Pericikk ben bunun tamamen tam tersini duymuş olumuştum o yüzden korunmaya ihtiyac duymadım şimdi çok korktum
Faridaaaa Şaka yapmak çok terbiyesiz bir davranış ben tam bilmediğim bir şey hakkında sizlerden bilgi almak için soru sordum normal olarak bilmediğim bir şeyi öğrendim bunda şaka yapılacak ne var bununla benle dalga geçmek doğru değil
_Aryalia00 Faridaaaa kalırsınız tabikide ben kızım 2 aylıkken hamile kaldim bende öyle sanıyordum ama öyle değilmiş maalesef 🥺