AyPerisiVeGokPrensininAnnesi cicekbahcem Fitalive light. Sarı alt tonlu ve gerçekten bembeyazsanız mükemmel. ♥️
Kemalcim cicekbahcem loreal paris infaillible 32hours 125 numara kullanıyorum ben çok memnunum suya dayanıklı diye bunu aldım. Önceside note ’un fondötenini kullanıyordum herkes kendi cildim sanıyordu oda çok çok güzel
cicekbahcem Merakliannecik Ücretsiz izindeyim çalışsam alabilirdim ama gerçekten fiyatlari çok yüksek ve ben hergun fondöten sürüyorum o yüzden bunlar olmaz ama yine de teşekkür ederim 🥰
Brfn Smyy61 bende bu arayış içindeydim.. peki şey 2 tane var kırmızı kapaklı olan mı? Mavi kapaklı olan mı?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Benisahtesevme2 Eylül Öztürk’ün markası. Trendyolda var, kendi uygulaması var fit alive diye orada satılıyor.
Kemalcim cicekbahcem evet 2 fondötendende çok memnundum. Note bir tık daha doğaldı tam renginizi bulursanız fondöten olduğunu kimse anlamıyordu.
Kuzusuannesi cicekbahcem meraktan soruyorum gerçekten yanlis anlamayın çalışsam alırdım yazmışsınız ya hergun fondöten neden sürüyorsunuz çalışmiyorsaniz Benimki merak biryerlere gezmeye mi gidiyorsunuz 😊😊
VERA19 cicekbahcem Ben kırmızı kapaklı olanı kullanıyorum. Cilt tipinize göre seçebilirsiniz. Mavi,turuncu ve kırmızı kapaklı seçenekleri var. Açık tenli olanlar içinde açık renkler mevcut. Bende ondan tercih ediyorum🤗
pofuduknuriye cicekbahcem kesinlikle rimmel londunu sevmiyorum kullandım ama hıc beğenmedim uzun zamandır fit me kullanıyorum hem sisesini hem tüplü olanı