Burculicee gokkusagitozu taşınacağımız için sabitlemeyecrk şuan ev bizim olmadığı için müsaade edilir mi bilmiyorum konsol almak istiyorum onun yerine yüksek
Y-A-Annesi Burculicee arkadaşımın kızı da 12 bin TL çöp oldu kumandayı firlatmis ekranı parçalamış bir de yeniymis kiyamiyorlarmis da neyse aynı TV’den bizde de var eşim uygun TV alacağım bunu kaldıracam diyor
Burculicee Omersmomtutti işte anlatmak zor kız çocuğu olsa böyle olmazmış uslu olurmuş dedim daha 1 yaşında bu ya 😅
Yagmurr422 Burculicee geçmiş olsun bizimki de kırdı geçen tv ünitesinde duruyordu asla gitmez di 2 dk mutfağa gittim geldim asılmış perişan tv allah korumuş sadaka verin bende öyle yaptım 🤭
Annesiballisiii Burculicee Ay büyük geçmiş olsun en çok korktuğum şeydir bizim TV duvara sabit düşürme imkanı yok ama yinede korkuyorum. Bebeğiniz uyanıkken uyumanıza da diyecek bir şey bulamadım yani çok şaşırdım ben 29 aylık kızımı oda da tek bırakıp wcye gidemiyorum..
Burculicee Annesiballisiii uyumak için değil başımın ağrısı geçsin diye gözlerimi kapattım salonda kazık kadar halası var diye yanlarındayım şiddetli baş ağrısı ve bel tutulması ikisi aynı anda başınıza gelsin istemezsiniz herhalde
Annesiballisiii Sess Evet ilk okul öğretmenimin 1.5 yaşında ki bebeği koca tvyi üzerine düşürdü beyin kanaması geçirdi yalan olmasın geçmiş zaman tam net hatırlamıyorum 15-20 gün yoğun bakımda kaldı komaya girdi sonra da vefat etti zaten…
Annesiballisiii Burculicee görümcen salak herhalde çocuğa göz kulak olamamış buda yetmez gibi saçma salak konuşmuş
2maviboncuk Burculicee Ne alakaymış olabilir kendine bişey olmasın çocuğun bizim de oldu garantisi devam ediyordu yenisiyle değiştirdiler 2bintl ye gelen adam da dedi fişi takılı olsa bomba gibi batlardı allah korumuş demişti olabiliyor yani kaza bi canlarına bişey olmasında
thetkc Burculicee Çocuğa bişey olmadı diye şükredeceğine böyle demesi elbette insanın zoruna gider.. Terbiyesiz😠
2maviboncuk Burculicee Ben bile takıldım halasına şursuz mu ne allah korumuş diyeceğine çocuğa laf ediyor sinir olurum böyle tiplere