iyilik80 Merve3333 cok sacma hemen ters cevitip sirtina hafif vurmak lazim oyle sey mi olur cocugu bide nefesinde bogacak heralde😏
Merve3333 iyilik80 Çocuk zaten o uflediginde daha da kötü oldu gördüm.Ama bana böyle geçtiğini söyledi.
dogukusss Merve3333 ağlarken bi anda nefesi kesiliyor mosmor oluyor ona katılma deniyor. Benim oğlanda bazen oluyor hemen yüzüne üflüyorum düzeliyor kucağıma alıyorum daha iyi oluyor.
Pirayeada Direk sırtını çevirip vuruyorum kendine geliyor öyle ben denedim çocuk boğuluyordu birinden görmüştüm öyle ufluyordu
Merve3333 Pirayeada Çocuk zaten o ufleyince daha da nefesi kesiliyor gibi gördüm.Bana birşey olmaz sende yap dedi.
Huma_kus34 Merve3333 evet yapan var bende yapıyorum arada nekdar doğru bılmıyorum Tabı ama sırtında vururum o an üfledıgımde oldu
Pirayeada Merve3333 en doğru teknik sırtını ters çevirip vurmak cnm yoksa Allah korusun ya ciğere kaçarsa dikkat etmek gerek uyarın gorumcebizi ’de yazık çocuğa
Gmznr2909 Merve3333 o ağlarken katılırsa yapılır Süt kaçınca değil hemen dik bebeğini Süt kaçarsa sakin kal bekle iki öksürüyorum geçiyor zaten
Merve3333 Gmznr2909 Ben iki kasinin ortasına elimle dokunuyorum.Benim yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum.
Kaganalis Bnm bebegim de olurdu. Sutkacardi bogulurdu. Ama memeyide birakamazdi. Cekerdimgelmezdi. Ufleyince nefes almak icin birskiyordu. Mecburen
Adababy Merve3333 çocuk doktorunun yanında çalıştım genelde katıla katıla ağlamalarda bizde yüzüne üflerdik. Aşı yaptığımızda ağlarlardı bende o doktordan görümüştüm ama süt kaçası vs öyle bişey değil görümce yanlış anlamış olayı
Vera1810 Merve3333 nefesi kesilen birine üflemek ne kadar Dogru olabılır Allah akıl fikir versin ya. İyice nefessiz kalır çoçuk