Aaanaaa 1 yas dogum günlerini kutladiniz mi ? Bebek anlamaz diye 1 yas dogum gunu kutlamak istemiyorum ama kararsız kaldım. Fotograf cekimi yaptırmak sanki daha mantıklı geliyor anı olarak kalması için. Sizler neler yaptınız bana da fikir olsun.
Beyaz95 Aaanaaa kutladik tabi 1yas ozel ya bence kutlanmali sus balon pasta guzelce giydirin resimler cekin ani iste
guzelllanne Aaanaaa onlar okul çağına gelene kadar ki dönem de hiç bir şeyi net anlamıyorlar zaten fotoğraf çekimindense kutlamak daha mantıklı geliyor bana verin pastayı önüne parmaklasın dursun balonlar vs. Daha çok dikkatini çeker etrafını süslemeniz felan 🤗
Bugsbunny1 Aaanaaa temmuzun 10 unda nasipse ilk doğum günü oğlumun . Bayrama denk geldiği için bı kaç gün geç kutlamayi düşünüyoruz 😊 Ben bı pastayla bile olsa kesinlikle kutlanması gerektiğini düşünüyorum yinede siz bilirsiniz tabiki 😊
Nurellllaaa Aaanaaa trendyolda balon zincirleri var evde yapmak bana mantıklı geldi bir ay sonra ilk yaşımız en uygun 1500 e yapıyor organizasyonlar bence hiç gerek yok evde en fazla 400 e mal oluyor bu şekilde
Irmakprensesinannesi Nurellllaaa ben bu sklde bir benzerini düşünüyorum kızıma 1 yaş için pembe veya gold ve beyaz balon zincir i pastası faln ismine özel ağustos 5 inde tam 1 yaş olucak
DiDoCe Aaanaaa illa cocuk içinmi yapmalı ki ben kendim için yapıyorum mesela mutlu olmak , bebeğimin 1. yaş gününü eğlenceli geçirmek, onunla özel hissetmek istiyorum bizimde böyle birseye ihtiyacımız olabilir en nihayetinde 🙂
agns Irmakprensesinannesi ah ne güzel mutlu sağlıklı yaşları olsun şimdiden benim kızım 17 ağustos teyzesi🌸 oğlum da 29 ağustos 🤭
Irmakprensesinannesi agns ah ne güzel doğum günlerinin arasi ne kdr da yakın bebeklerinizin 🥰allah bagislasin
siyah3430 Aaanaaa kutladım konsept kiraladım. Kostüm giydi çok mutluydu. 1 yaş çok önemli bence. Düşünsenize doğdu ay olarak bahsediliyor ilk defa yaş aldı. Ayrıca fotoğrafta çektirecegim benimki premature olduğu için düzeltilmiş yaşı bekliyorum kronolojikte doğum günü yaptım
Aaanaaa Ya şimdi şöyle bir durum var esim ders çalışıyor 2 hafta sonra sınavı var dogum günümüz yarın ve eşimin dersi de yarın 10 da başlıyor 19.00 da bitiyor kutlama işi maalesef olamayacak gibi kimseyi istemez çünkü fotograf çekimini de bayramdan sonraya erteliyor esimin hevesi yok tek başıma biseyler yapmaya çalışıyorum. O kadar fotoğrafçı aradim buldum en uyguna çekeni şimdi randevuyu iptal ettim kutlama için de hiç hazirligim yok çünkü sadece bi pasta alırız kendi aramızda keseriz çekimden sonra diye düşünmüştüm. Ne yapacam bilmiyorum yani canım çok sıkkın ben herseyi gününde kutlamak gerektiğini düşünuyorum esiim de pek hevessiz
aysun35elmas35 Aaanaaa bacım ben heves ettim evim büyük beceririrm dedim 40 kişi olduk çocuklarla bir sabahına kadar uyumayıp tek başıma 10 çeşite yakın ikramlığı da yaptım iyiki de yapmışım herşeyi herkes bayıldı ama bana kalırsa kendi aranızda kutlayın bin lira masraf oldu şuan herşey zamlı 2bin rahat gider yani sadece pastayı 500e yaptırmıştık geçen sene kasımda gidin o parayla tatile prda minik pasta keser mutlu mutlu fotoğraf da çekilirsiniz
Aaanaaa aysun35elmas35 doğru hersey çok pahalı zaten 1 pasta yaptırsam 300 TL tutuyor çok masraflı ve zaten ven böyle günlerde kimseyi çağırmak istemiyorum hediye alıp geliyorlar mahcup oluyorum