Gzmtataroglu oy oy boncuk gözlüm maşallah sana…. Canım bu fotodan birşey anlamak çok güç ama şöyle ki.ben öğrendiğimde doğumdan aonra kontrol eden dr una götürdüm o alerji dedi geçti ileri yaşlar da astım olur dedi falan aslında kafamda ışık yakmadı tam anlamıyla, sonra baktım bebeğim kizarmaya devam ediyor ve kulakları ensesi başının içi kabarcıklı ve uyurken inliyordu tecrübem olmadığından bebekler öyle uyur diye düşündüm bir gun uyandım sabah kızartılı yerler sarı su akıtmış yastık sarı kemerle doluydu aonra koştur koştur eşimi görevden cagirdim dermatolaga gittik o da alerji dedi en azından harika 2 krem verdi bende bu arada araştırmalarıma devam ettim cunki bilgiyi dr lardan alamıyordum tamam alerji ama ne yapmalıydım bilmiyordum keskin bir kararla SUT SÜT URUNLERI YUMURTA DANA ETI TAVUK ETI BALIK CEREZLERIN TUMU CIKOLATA PAKETLI GIDALAR ABUR CUBURLAR ARISIMLI KAHVELER TAHIN SUSAM , HAŞHAŞ EZMESI TARZI GLI TOHUMLARIN HEPSINI VE EGZOTIK MEYVELERI (HINDISTAN CEVIZI ANANAS MUZ VS) KESTIM BUBLAR EN ALERJEN GIDALARDI ÇÜNKÜ VE BILMEDIGIM ICIN SORUNLU GIDAYI MAALESEF BIR CIKMAZA GIRDIM BEBEGIM KULLANDIGIM KREMLERLE DE DIYETIMLE DE RAHATLADI NEREDEYSE 1 HAFTA ZEYTIN MARKETTE KI BEYAZ EKMEK BILGUR PILAVI VE SALATAYLA BESLENDIM … aonra neye olduğunu anlamak.icin 3 gun DE bir değişik gıda tukettim.. ve buldum da Dana eti Ceviz hindistan cevizi süt alerjisi vardı hala korkumdan yumurtayı deneyemedim bile mesela… bebeğim artık 6.5 aylık oldu su an ’da ek gıdalara geçtik çok şükür sorun yaşamadım . Ama hiç bir dr dan da sağlıklı yol gösterici lik bulamadım. Sonra çocuk dr umu değiştim o da bana alerji olmadığını söyledi dahası Denizli de yim alerji dr una gittim boşuna gelmişsin sen bnd3n daha fazla dr olmuşsun dedi önemli ölçüde kontrol altında dedi 1.400 tl yi aldı gönderdi hatta bebegimin yediği şeyleri bile yasakladı ben bunları bebeğim yiyor alerji olmuyor dedim örn pirinç… sağlıklı sonucu kendin bulacaksın bu testler yanıltıcı dedi dokunmuyorsa ver dedi mesela … bu alerji öyle zor ki insan dipsiz kuyuya düşüyor ama ip uzatan olmuyor Sonra bebegimin kremleri şampuanları herseyini olması gerektiği gibi düzenledim şimdi pamuk gibi oldu d2mem o ki sorunlu gıdayı ya da etkeni bulmadan düzelmiyor çok dikkatli ol bana ihtiyacın olursa ki alerjiys3 bebeğinde ki her zaman yazabilirsin… Canım kusura bakma hızlı hızlı yazdım yazım hatalarım çok fazladır bebegimde ilgileniyordum o sıra.