ElifMustafaArden Arkadaşlar hipp kullanıyorduk ama bi defa eşim hicbiryerde bulamamış ve bebelac almış. Hoppe sorun yaşamadım ama bebelacda gaz sancısı çok yaşıyor bebeğim. Yine hippe döncem galiba gerekirse internet sipariş edicez. Sizce hangisi?
Palestinianbride ElifMustafaArden Hipp organik sertifikalı bir mama ama en iyi mama bebeğine iyi gelendir
Sezenaksukarademir ElifMustafaArden bizde hipp kullanıyorduk dediğin gibi benim eşimde bulamadı. Daha sonra bimdr hipp'in yan ürünü olan bebevitayı aldı onu kullanmaya başladık herhangi bir sorun yok çok şükür 2 gündür.
ElifMustafaArden Kubra2kat ben de hicbir sorun yaşamadım ama bebelac kullndigima pisman oldum bebegime hic iyi gelmedi harap oluyor gaz sancisindan
Mucizeem ElifMustafaArden bugün doktorum bana hipp organik önerdi deneyeceğim baaklim. Sma gaz yapmaya başladı çünkü 🤷♀️ hipp de yaparsa bebelac deneyeceğim
ElifMustafaArden Birsu3435 1 numarası Ozlemhtc bakiyim bakalim o zaman ben de edashh bizim bulunduğumuz ilçe küçük biyer o yüzden Mucizeem dene bir canim
Ilk-rana ElifMustafaArden bende hip kullanıyordum bizde birinde bulamadık bebelac aldık bizede gaz yaptı çok sıkıntı çekti. yavrucak sonra geri hipe döndüm nette kırmızı eczane var ben ordan alıyorum kargo parasıyla beraber 50 liraya felan geliyo
Ozlemhtc ElifMustafaArden bebelac ben denemiştim ama bebegimi kkabız yaptı hiç beğenmedim topak topak oluyor resmen bebelac
Ozlemhtc ElifMustafaArden valla ben uzun süre aptamil kullandım sonra çok pahalı olduğu için malum bütçemiz çok skntili bu aralar. Hem ondan hemde araştırdım biraz bebevitayi buldum baktım aptamil le içerik olarak aynı ve bebevitayi hipp uretiyor alman markası ve genelde kullananlar çok memnun bende şuanda onu kullanıyorum çok memnunum ve fiyatı da çok uygun bim de ve e bebek te satılıyor 500 gr mi 30 tl.
ElifMustafaArden Birsu3435 1 numarası Ozlemhtc bakiyim bakalim o zaman ben de edashh bizim bulunduğumuz ilçe küçük biyer o yüzden
Birsu3435 ElifMustafaArden Bebelac hangisini kullandınız 5 aydır Bebelac Gold kullanıyorum memnunum şu sarı paket olanını aldiniz
edashh ElifMustafaArden valla hipp heryerde satılıyor ben doğduğu ndan beri hipp kullanıyorum cok memnunum allaha sükür
edashh ElifMustafaArden valla hipp heryerde satılıyor ben doğduğu ndan beri hipp kullanıyorum cok memnunum allaha sükür