Filelibesik Bebeğim cok atesliydi doktora götürünce eğer ateşten sonra döküntü olursa 6.hastalık demektir dedi ateş geçti kırmızı döküntü oldu bu hastalıği ilk kez duydum varmi başına gelen geçiren bilen
Deletedmom0099 Filelibesik evet kızım geçirmişti herhangi bir tedavisi yok döküntüler 1 haftaya geçer zaten döküntü başlayınca atlatmış oluyor geçmiş olsun
Smnl Filelibesik her çocuk ilk 3 yaş icerisinde geçiriyor. Döküntüler başlayınca iyileşmeye başlıyor. Yüksek ateş dışında bi ciddiyeti yok korkmayın
Ponyojiji Filelibesik evet benim kizimda oldu 4-5 gun full atesliydi bir kere gece acile bile gittik ilacla daha dusuremedik somra ates birden gecti ve döküntü çıktı. Gerçekten kötü bir deneyimdi Allah’ım bebeklerimizin kılına bile zarar gelmesin. Anne olarak caresiz hissetmek kadar berbat bisey yok
Nbm Filelibesik benim kızım da olmuştu. Baştan anlayamıyor doktorlar da. Nizim doktor boğazı kızarık diye antibiyotik vermişti. Dirençli yüksek ateş oldu birkaç gün. Ateş bitince döküntü başladı. Ben biliyordum hastalığı. Döküntü görünce 6. Hastalıkmış diye mesaj attım 🙈 Döküntü çıkınca zaten hastalık bitmiş oluyor
Smnl emremine99 küçük küçük kırmızı noktalar isilik gibi. Ama burda fark ateş bitiyor 24 saate yakın bi süreden sonra döküntü geliyor. Kızımın sadece sırtında vardı
emremine99 Filelibesik bir sürü mi olcak belki bir yerinde mi çak bu kızarıklık canin benim benim kızım ateşi var 23 aylık dış etkerinde kızarıklık var vucunda görmedim bir serayim dedim
emremine99 Deletedmom0099 peki canım benim çok çok mu oluyor bu kızarıklık birden fazla mi benim kiziminda ateşi var ama benim kızımın bagazinda ağzında yara var ateşi var ondan soruyorum
emremine99 Smnl anladım canım öyle vücudunda yok ama boğazında ve ağzında canım benim yara var neden oluyir anlamıyorum
Smnl emremine99 poposu kollarında da varsa sivilce gibi kabarıklık el ayak ağız hastalığı olabilir sizinki, onda da ateş oluyor
emremine99 Smnl yok canım benim dediğinde yok bizim ki boğaz dış etinde nedense yarın gotureceim bu iki oldu tamam gabinki başka bir hastalık olmasin Allah’ım bermesin ama ağzında boğazında yara neden olur
emremine99 Filelibesik evet canım dış eti dış aktindaki et kızarıklık var boğazında kızarıklık var neden anlasam