Berilberen Aranızda anasınıfı ve ya işk okul öğretmenı olan bana yardımcı olur inşallah. 2 yıl anasınıfına baslayınca otamatık 1. Sınıfa gidiyorlarmıs yasından bır yıl geri gondersekte acaba 1 yıl anasınıfı diğer yıl 1. Sınıfamı baslamak zorunda
OncedenGurme Berilberen ne demek istediğinizi anlamadım ama doğum tarihini yazarsanız yardımcı olayım 🥲
Gokcennderenn Berilberen ilk defa duydum 2 yıl ana sınıfına gidince ilkokula başladığını kim dedi size ? Tam ayını doldurması lazım ilkokula başlaması için ayını doldurunca zaten anaokulunda neden dursun 🤯
BalYanaklarinAnnesi Berilberen 2 yıl anasınıfına verene kadar 1 sene daha evde dursa bı sonrakı sene versen 1 sene gıtse anaokuluna daha mantıklı değilmi benım oğlumda 2018 hazıran doğumlu ama ben bu sene vermeyı dusunmuyorum 12 sene zaten okuyacaklar 1 senede anaokuluna verdımmı tamam
Berilberen OncedenGurme yanı su an 2018 doğumlu anaokuluna yazdırdım 2 yıl anasınıfı sonra 1. Sınıfa baslayacakmıs ama ben seneye anasınıfına yazdırsam 1 sene anasınıfı okuyup hemen 1. Sınıfamı baslamak zorunda bıraz karısık yazmıs olabılırım kusura bakmayın
Berilberen Esrmrtsbr 02.08.2018 doğumlu bu yıl anasınıfına yzdırdık ama 2 yıl gidecekler. Bendde acaba seneye yazdırıp 2 yıl anasınıfına gittikten sonra 1. Sınıfa baslayabılırmı die sormustum
Ikrazumra19 Berilberen evet bende bu sene yazdirdim 2018 temmuz doğumlu kizim 2 yil ana sinifi sonra 1.sinif cunku ay olarakta tamamlamis oluyor
OncedenGurme Berilberen Ağustos 2018 doğumlu sanırım. 2022-2023’te anasınıfı, 2023-2024’te anasınıfı, 2024-2025’te birinci sınıf olacak. 2022-2023’te anasınıfına gitmeyebilir. Ama 2023-2024’te anasınıfına gidip, bir sonraki sene 1. sınıfa başlar
Berilberen Ikrazumra19 bende seneye gonderıp birdahakı sene tekrar anasınıfı sonra 1. Sınıfa gitme sansları varmı die sordum
Yeymen Ikrazumra19 devlet okulları belli bir aydan sonra alıyor 57 58 sizin gönderdiğiniz yer devlet mi bende göndermek istedim devlet okulu alamıyor ay olarak doldurması lazım özel e gönderebilirsiniz dedi şimdi siz böyle deyince sasirdim acaba başından mi savdi okuldaki gorevli
Berilberen Ikrazumra19 ama ben bu sene degıldı diğer sene yazdırsam 2 yıl gene anasınıfı okuyabılıyormu acaba
Berilberen Yeymen bızım kaldıgımız yerde de her devlet okulu almadı 2017 doğumlular oncelıklı dedıler yakınımda ıkı okul var bırı aldı okul doluluk oranına bakıyorlar 2018 lıler e 2 sınıf acıyırlar tek
Ikrazumra19 Berilberen evet ama ayini doldurmus oluyor yani 3 yil sonra cok gec oluyor bu defa sinifta buyuk durur oda cpcugu etkiler
Berilberen BalYanaklarinAnnesi su an kızlarım ıkız ve birde kucuk var 3 bebıs evde ben yeterlı olamıyorum o yuzden bıraz okulda cevrelerı olsun bir tek benımle akşama kadar 3 bebısle ilgilenmek zor oldugu için yazdırdım
Berilberen OncedenGurme yanı bir yılda gitse 2 yılda gitse 2024-2025 te 1. Sınıf mecburu gondermesek rapor fln alsak nasıl oluyor nasıl bı yol izlememız gerekiyor
scooby-doo Berilberen 1.sınıf için ayını doldurması gerek hiç anasınıfına gitmese bile 66 ayını doldurduğunda veli izin kağıdı ile kayıt yapılıyor.en geç 72 aylıkken 1.sınıfa başlaması gerek
nrhnoktay Ben ilk defa duydum inanın böyle bir şeyi.2 yıl özel kreşe gittik biz de şimdi 1.sınıfa mı başlayacak yani? Oğlum 2017 doğumlu.Ayına göre bu eylülde anaokuluna başlayacak.Ayı dolmadan daha nereye 1.sınıfa alıyorlar? Yoktur öyle bir şey.
Berilberen nrhnoktay özelde okudugu için 2 yıl sayılmıyor devlette 2 yıl okuyup direk 1. Sınıfa baslıyorlar