Melek0205 Merakliannecik bebeğim 6 aylıktan beri gidiyorum. Diode buz lazer 6 seans bitti 2 seans kaldı sadece koltuk altı gitti. Pişmanım alexanderate makinasının lazerine gitmediğime…..
[silindi] Ben de özel hastanee Melek0205 bende diyot lazere gidiyorum hastanede siz neden memnun kalmadınız acaba
Mehmetseliminannesiiii Merakliannecik çıkıyor ama eskisi gibi çok ve kalın çıkmıyor ince ve tek tek çıkıyor
bayankitapkurdu Merakliannecik 7 seans gittim son 5 e gidemedim şehir değişikliği nedeniyle. Koltukları ve bacak aylarca almasam tek yük çıkıyor ama yüzümü berbat ettiler. Resmen sakal gibi çıkıyor azalacağına arttı. Yüz dışında gidecekseniz gidin ama yüze artık kimseye güvenmem
Henakiz Merakliannecik çıkmaz kısmını geçtim 6 seansta bitmesi mümkün değil. Epey azalıyor ama şöyle 6-7 ayda bir tekrar tekrar gitmek gerekiyor.
alparslanmomsss esredn çok acıdı kimı peki ilk seansta 🙄 normalde ağda ile alıyorum 4 senedir genital lazere gitmeye karar verdim acısı nasıl acaba
baharberkay Sarışınlar için hangi cihaz tercih edilmeli acaba ya evde yapılanlar pek fayda etmiyor diyorlar