Yade012 ikicocuklubirhayat2022 tüysüz değil lazerliyiz 😂 tüm vücut lazere gittim bebek vücudu gibi oldum hiç kil tüy derdim kalmadı bu kadar rahatlık varmiydi diyordum keşke daha önce gitseydim diye hep kendime kızıyorum
Elvinnn Yade012 tüm vücut derken her bölgeye uyguluyor mı?ben de gittim ama klasik çıkan yerlere öncelik verdiler . İnce tüylü yerlere atış yapmasak daha iyi olur dediler . Ben almak istiyorum yine de . Mesela göbekte sadece göbek çizgisinin olduğu kısımları yaptılar vs.
Muge140921 Bense bacaklarımdan çok müzdaribim. Yazın bile antalya sıcağında kot pantolon giymek zorunda kalıyorum çok fazla tüyüm yok ama çok batığım var çıkarıcam diye uğraşıyorum bide her yer yara 🙄 batıklarla nasıl baş ediyosunuz kızlar
KahveliVera ikicocuklubirhayat2022 kız benim kuzenlerim baştan aşağı kendilerini kırpıklarlar croplar şortlar için istanbulda ki bütün lazerlere gidiyorlar valla 😂😂
ikicocuklubirhayat2022 KahveliVera bende tekrar lazere başlıcam galiba ölene kadar lazere gitcem sanırım🙈
1balkizannesi ikicocuklubirhayat2022 Hayr , değiliz bizde de var kıl😁🤪 tesettürluyuz eldivenle alıyorum tüyleri öyle fazla da çıkmıyor 😊
Yade012 Asiaaaa 10 seansa bitti. Alekse gittim sonrasında da yılda bir kez tarama seanslarına gidiyorum o kadar
ikicocuklubirhayat2022 Mariposa epilasyon yaptım bi dönem ama acayip bi kızarık ve batık oluştu malesef
gibicibicis ikicocuklubirhayat2022 hep crop giyiyorum görsen tuysuzum ama tabiki değilim 😄 göbeğimi epilatorle uzadıkça alıyorum sırt bel omzuda kuaförde ağda yaptırıyorum uzamaya başladı bayramdan sonra yine agdaya gidicem kaşım kirpigim saçım hariç vucudumdaki tüm tüyleri gogus arasi dahil alabildiğim kadar epilatorle alıyorum kalanları ağda ile
ikicocuklubirhayat2022 gibicibicis epilatör bana ii gelse keşke ama kıpkırmızı oluyor ve geçmiyor kızarıklık,birde çok batık yapmıştı bende. Sanırım tekrar lazer yolu görünüyor bana
ikicocukcokcocuk gibicibicis sırt bel acımıyor mu ya bende almak istiyorum bi gaza geliyorum sonra aman acır boşver diyorum😂
Olric11 ikicocuklubirhayat2022 lazere gittim gebelikte tekrarladı ama eskisi gibi değil Ha çok şükür göbeğimde felan yok benim Ama kol bacak genitalda illaki var süt gibi değilim keşke olsam 😅😅
KahveliVera ikicocuklubirhayat2022 yaa ben hamilelikte önce 8 seansım kaldı fakkaaat bi öğrendim karnımda 3 cm bebe var 😄😄 mecbur biraktim 12 seansti 8 kalmıştı oysamki🤪