Defne11 Bayanlarr Hangi mamaları kullanıyorsunuz 2 aylık bebegime sütüm yetmiyor me yiyip ne içtiysem bir türlü olmadı mecburen mama yediriyorum bebelac kullanıyorum fakat pek iyi söylemler duymuyorum siz ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz
babyfaceee Defne11 3 hafta bebelac kullandik 3 gr bile kilo almamıştı. Tartı oynamadı aptamil veya evolvia diyorum
Egesem Defne11 emzirme yanında bebelac gold kullanıyorum bir çok mamadan temiz içerikli ve anne sütüne yakın
Farahzeynep Aptamil kullanıyoruz, doğum yaptığım hastanede de onu kullanıyorlardı. Çok memnunuz. Sadece biraz pahalı 😂
Mineebd Defne11 hipp’in diğer ürnleride çok güzel.. ve doğala daha yakın. Daha az katkı maddeli vs.(kavanoz maması, bebe bisküvisi gibi) O sebeplede diğer markalara göre biraz daha pahalıdırda..
Maryyy Defne11 bocekli hipp. 4 kutu bitirdim. Evet gaza kakaya super Ama 4.kutuda bocuk cikti icinden. Hep. Burda okurdum. Bende yasadim. Ben. Simdi bayadir evolvia kullaniyorum. Kilo alimimiz cok cok iyi
Gokceninannesiiyim Egesem bende bebelac gold a geçtim. Fakat biberonda sanki mama değil de ayran var çözülmüyor tam sizin De öyle oluyor mu
Aycan12 Defne11 ben sma kullanıyorum 1 ayda 1 kilo aldı geçen ay 2 aylıkken 4. Kilo 300 gramdı 3. Ayda 5 kilo 300 gram oldu mamadan sonra iyi geldi bize
Aycan12 Defne11 ben sma kullanıyorum 1 ayda 1 kilo aldı geçen ay 2 aylıkken 4. Kilo 300 gramdı 3. Ayda 5 kilo 300 gram oldu mamadan sonra iyi geldi bize
Mineebd Defne11 ilk doğduğunda hemen hemen her emzirme sonrası 30 cc veriyodum. Büyüdükçe arttırdım. 2 aydan sonra sadece gece emmesinden sonra takviye verdim. Şuanda 8.5 aylık. Geceleri 2 kez veriyorum..