Syyyy Themamacita ben bunu kullandım bebeğimin kafası yuvarlak gayet iyi oldu. https://ty.gl/snlh6e89wi
cankuzularim Themamacita düz yaptıkça düzelir benim oğlumda oyleydi hep yan yattığı için bu şekilde oluyor aslinda
Themamacita Tweetyy ayakta durmayı çok seviyor biz de destekledik kalkmak istedikçe ellerinden tutup ayağa kaldırıyoruz bir gün de böyle deneyeyim dedim ellerini göğsünü koltuğa dayadım o şekilde destek alıyor ama tabii çok uzun süre duramıyor
EgEmir Themamacita zamanla duzelir o duz kafa yastigi hicbirseye fayda etmiyor inan bana aldim bosa duruyor ama zamanla kendi kendine duzeldi merak etme
Themamacita EgEmir sanırım tek çare zamana bırakmak ama bir şey yapmadıkça da düzelmezse kendimi suçlarım
EgEmir Themamacita inan bana benmki daha beterdi bizimki srkaya dogruydu hep yan yatirdik her goren ne bu normal dogummu dedi ki ben sezeryandim dusun yani ama kendi kendine farkinda olmadan duzeldi suan 5ay 13 gunluk kimsenin garibine gitmio artk goren demio onceden diyordu
Themamacita EgEmir bana da öyle dediler normal doğumdan kaynaklı mı diye ama ben de sezaryen doğum yaptım halbuki
mobesebesir pamukmom benim oğlumun kafası çatı da sıkısmisti normal doğum diye direttiler en son sezaryene aldılar doğduğunda oğlumun kafası kavun gibiydi bakamıyordum şuan 18 aylık gayet guzel
Havvanurrayd Themamacita bebeklerin kafasının şekil alması 1 yasa kadar devam ediyor düz kafa yastığı kullanıyorum bebeğime sizde deneyebilirsiniz 3.aydan itibaren kullandik biz şu an 6 aylık halde kullanıyoruz gündüz 2 saat uyuyor onunla
Themamacita Havvanurrayd ben bu postu açalı çok oldu bebeğim şuan 1 yaşını geçti kafası düzeldi hiçbir şey kullanmadım
Minnikkizz Themamacita ne zaman düzeldi bizde de bi taraf içe çökük biraz kız çocuğu korkuyorum öyle kalır diye