Moniza 2 aylık yapılan asilarda ebe iz birakacagini söylemişti 1 hafta içinde kabuk tutar aşı yeri endiselenmeyin demişti ama bizim aşı yerinde kabuk falan tutmadı izde yok 15 gün oldu aşı yapilali kızlar sizde durumlar ne kaygı ettim ben
SeverusSnape Moniza daha uzun surmustu kabuk tutmasi, once iltihaplandi, ondan sonra kabuk bagladi. Asi yeri belli oluyor mu? Sislik, iltihap? Bazen asi tutmayabiliyormus cunku. Bana 2 kez yapilmis mesela tutmadi diye, 2 tane iz var kolumda. Full paket koruma.😁
TinyBabys Moniza kızım 21 aylık aşı izi belli belirsiz var ebe içimiz rahat olsun verem savaşa gidip test yaptır aşı tutmadıysa tekrar yapalım normalde pekiştirme aşısı yok dedi. Bu hafta götüreceğim.
Moniza SeverusSnape yok malesef belli değil aşı yeri bende ondan korkuyorum ya bebeğim aşı yapılana kadar çok ağladı gözünden yaz geldi artık o acıyı bir daha çekmesini istemem 😔
Moniza TinyBabys hadi ya demekki olabiliyor böyle şeyler inşallah tutmuştur o acıyı bir daha çekmez bebeginiz🌸
SeverusSnape Moniza henuz asi yeni yapilmis ama bi kontrol ettirin tabii. Baslarda asi yapilan bolgede beyazlik olmustu diye hatirliyorum. Deri altinda. 3 yil gecti tabii neredeyse, yanlis hatirliyorda olabilirim, daha yakin tecrubesi olan anneler bilgilendirecektir.🙏
Kaktusseven Ben de 20 gün önce yaptırdım hala iz , kabuk tutma yok. Bir arkadaşım 5. Ayına doğru kırmızılık oluştu şişti 1 yaşında hala kırmızılığıduruyor ize dönüşecek demişti. Belki bünyeselde değişebilir süre. Bir Doktora sor istersen