Benim kızçe 10,5 aylık kurtlu bi bebe. Dakika durmaz. Hep ayakta olsun, dolaşsın, oyuncak merağı ve ilgisi yok. Oyuncak dışında eli kolu evde her şeyde ama zararlı şeylerde. Elinden ağzından bişeyler alıyorum habire. Arkamı dönmeye gelmiyor🤦🏼♀️ odasını dizayn ettim, oyun köşesi yaptım 3 ayrı noktada. Benim kız bunları yapıp bitirirken kağı çarpmasın diye önüne kpnan üçgen ahşap kapı tutucuyu keşfetti onu ağzına götürürken yakaladım hemen 😬🥴 ilgisini bir yerde yakalamak sabit tutmak gerçekten çok zor, kitap okuyamıyoruz mesela asla. Bezini bile değiştirirken en az zararlı şeylerden veriyorum eline de dursun 1 dakika diye o da gözümün önünde müdahale edebiliyorum, bezi değişip elinden alınca kızmıyor allahtan. Bugün beraber odasına girdim onunla oyun kurup oyun oynamaya çalıştım, 4 şekilli minik küpler var şekline göre içinden geçirip atıyosun kutusuna falan, onu yapıyorum izledi izlediii izlediiiii. Sonra aldı gene ağzına. Sonra direk içine at annecim diyorum bi 2 dakikada öyle gösteriyorum attım attım slow motion tekrar ediyorum bu arada😁 elimde küp var hadi sende at bu kutuya diyorum yok hep ağzında hep ağzında 🙈 bu herşeyi ağza alma ısırma devri ne zaman kapanacak? Ne zaman oyun oynama evresine geçecek? Kafamda deli sorular 🥴